Hundar och dragkrokar går EJ ihop!!

Det händer tragiska olyckor om och om igen, men ändå lyckas dessa hundägare binda sina hundar kring en dragkrok, glömmer "bort det" och kör iväg med bilen! Nu hände det igen, i Danmark, gör så ont i hela min kropp när jag tänker på den stackars hunden som inte hade en chans! Och denna hundägare hade knytit kopplet i NGN ANNANS bil!! Inte ens sin egen, utan tog ngn annans som inte visste om att hunden satt fast där... Nä, hundägare måste fan börja tänka med det lilla de har!! Är så arg, och ledsen, på hur djurägare kan ställa till det för sina försvarslösa djur!!!

Grrr... har inte bloggat på länge, och så blir det om ngt tragiskt... sorry..=(

Helgen har annars varit bra, vi åkte upp till småland tidigt lördags morse för att vara med på ett bröllop till Franz barndomsvän. Kul att träffa hans vänner, och inte nog med det.. få se lite mer av småland! Det var i Gränna, på ett ursnyggt "hotel" med utsikt över vattnet.. jättemysigt, skulle kunna stanna där i några dagar.
Väl hemma igen var man trött, så vi tog det mest lugnt... söndagar är verkligen "de tröttas dag" .. eller kanske bara "malins trötta dag" .. ?

    

Ikväll ska vi till en annan del av skogen, till Öslöv och hälsa på Maria och Hans. Hon är hemma nu pga sammandgargningar, stackare.. =( Förhoppningsvis slipper jag det med..!!

Puss och Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback