Ett leende betyder allt...

Dagarna går snabbt, man hinner inte mycket mer än vara med lillkillen. När han väl somnat för natten sätter man sig i soffan och kopplar av eller så fixar man det som man skulle försökt ordna under dagen.

Melvin mår bättre nu, han har knappt något slem kvar i halsen och näsan låter bättre. Maten däremot har inte blivit bra, han vill absolut inte äta när han ska utan han slår bort flaskan. Först trodde vi det var just flaskan han blivit hatisk mot eftersom vi tvingat i honom mat när han mått dåligt, men efter en hel del prövningar av olika saker har vi insett att det är ersättningen han inte vill ha. Troligen förknippar han denna med att han hade en jobbig tid när han var sjuk.
Så vi har fått testa lite annat, smaksatt välling och annan ersättning.. ibland fungerar det och ibland inte. Hur ska man göra, kan ju inte ge honom mycket annat. Gröt har vi börjat med och han ÄLSKAR det, men nu ratar han det med.. gah!!

    

Idag var det dop, vår lilla son döptes i Kirsebergskyrkan! Pirrigt och nervöst när klockorna började ringa. Faddrarna Camilla och Fredrik gjorde ett super jobb, och inte minst min kusin som var präst! Så underbart att ha ngn man känner, och jag hade aldrig kunnat tänka mig en annan präst.. aldrig!
Men klart fick vi i uppgift att läsa ur evangeliet och en tackbön.. men det var svårt. Svåra var inte att läsa inför sin släkt, jo.. kanske lite, utan mest att de starka orden tog så hårt att man var nära att gråta. Det var nära, fick stanna flera gånger....

 

   

Efter "festen" hade vi på en restaurang och det bjöds på buffe. Jättegod mat och de hade dukat upp riktigt fint! Melvin somnade direkt i vagnen efter att ha hälsat på alla och fått vara med på en heeeel del foton. Mingelbilderna blev fler och fler och det tackar vi Johan, Zara och Zelda för. Melvin hade sin egen paparazzi fotograf på plats ...  


.. the paparazzi...

  

Men nu är vi hemma, trötta som fasen och inväntar Melvins nattmat.. sen ska hela familjen sova. Har haft en underbar dag med vänner och familj, och alla kom med underbara presenter och önskningar! Vi kunde inte haft det bättre..
( .. ÄNNU FLER BILDER KOMMER SNART..)

Tack till er alla...

Kram



  
  


Kommentarer
Zara säger:

TACK för idag!! Riktigt trevligt!

Hoppas det går bättre med maten snart.

Många kramar.

2009-03-29 | 22:23:50
Bloggadress: http://jagbloggarigen.blogspot.com/
Cecilia säger:

Lite stakningar när man läser är inte hela världen, ni hade ordnat hela dopet på ett superbra sätt. Som väntat sken huvudpersonen i kapp med solen och han var bara sååå underbar!



Tack för att jag fick ta del i Melvins dop-dag!!



Kram!

2009-03-29 | 22:42:30
Bloggadress: http://ciliak.blogg.se/
linda och nathalie säger:

vilken fin dopklänning melvin hade..jätte söt.

2009-04-15 | 11:05:53
Bloggadress: http://ungmamma22.blogg.se/
Malin säger:

Tack.. den har min mormor gjort, så jag själv är döpt i den.. =)

2009-04-15 | 15:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback