3 tänder senare!!

Vilka veckor vi har haft, Melvin har fått 3 st tänder.. på samma gång! Jag har varit snuvig och halsont, mått allmänt skit och vet inte om jag smittat Melvin, för även hans näsa har runnit! Men.. det kan ju även vara tänderna, har jag hört..=)

Vår lilla prins har även blivit väldigt klängig, han ska kramas och mysa hela tiden! Det är så mysigt, Melvin har inte varit så tidigare.. så jag njuter, ordentligt! =) Och han pratar på hela tiden. vi förstår inte ett ord men vi svarar och pratar med och då fortsätter han tydligare och högre. Han älskar att babbla, och det gör han läääänge och väl!

I veckan tittade vi på hus och hittade ett i Höör som vi blev riktigt kära i! Vilket hus och i vilket gott skick, skulle kunna flytta in igår.. typ! Men ja .. det är ju banken som bestämmer, tyvärr. Marknaden är ju som den är, och vi har inget att lägga in.. så de skulle räkna och kolla och fibbla och kolla igen. GAAAH, blir så trött!
Vill ju flytta till större, för vår och Melvins skull. Vi hade även kommit undan billigare i månaden och då hade vi betalat till oss själva. Men vi kämpar på, ngn dag ska vi hitta vårt hus.. =)

Sitter och jobbar och det är sjukt drygt, orkar inte mer. Vill hem.. Är inte direkt på humör längre, inget känns kul utan bara jobbigt! Hemmet ser ut som värsta katastrofen, spelar ingen roll hur mycket man städar eller plockar för röran finns kvar ändå. Det finns inte direkt några som helst förvaringsmöjligheter i lägenheten, så allt står ju precis överallt. Blir tokig, kan inte blunda för det längre!

Dags för kaffe..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback