Stora steg!

Nu har Melvin verkligen hittat intresse för sin nya "lära-gå-vagn". I början ville han inte alls, han satte sig ner och började krypa direkt. Krypa går ju snabbt, att gå tar alldeles för lång tid! Men igår visade han ett intresse och nu *choff* så springer han nästan med den. Nä, men nästan.. det går iallafall undan. Vi och katterna får akta oss, för han fortsätter trots att det tar stopp... nu ska det promeneras!



Idag var jag och Melvin hos veterinären med en av föreningens katter. Han bara jollrar och flörtar med receptionisterna, så man kan ta med honom på äventyr. Tack och lov.. =)
Katten Oscar blev kastrerad, id märkt och vaccinerad... och nästa helg väntar ett nytt hem för honom. Blir så glad när man hittar ett nytt hem till de små hårbollarna!


Oscar, numera inte hemlös längre..


Vid middagsbordet satt jag och Franz och snackade om att det snart gått ett år sedan lillgrabben föddes. Ett år! Då ska han ju ha kalas... vart då? Här? Vad bjuder man på? Tårta med ett ljus? Vart ska alla sitta? Låna hem fler stolar? hahaha... det är ju stort, vår son fyller ETT år och det ska vara kalas för honom, för vår son! =))
Alltid spännande och kul med första gången.. alltid!

Glömde ju berätta. anledningen till att Melvin sovit så dåligt såg jag igår, en ny tand har precis spruckit igenom. Man ser det liiila vita sticka upp och han saglar mer än 10 ungar tillsammans, sjukt mycket!!
Men nu sover han bättre, det är bara precis när den ska igenom som han har det jobbigt.. har vi ju förstått nu.

Och ja... han har hittat sig själv i spegeln, en vacker påg måste man ju pussa!!



 

Nä.. dags att sova, är så sjukt trött.. *gääääsp*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback