Halmstad - det var grejor det!

Vilken underbar minisemester vi har haft, känner mig verkligen nöjd! När vi kom till campingen där vi skulle hyra en "lägenhet" i två dagar så visade sig att det var ett mindre hus och precis bredvid fanns det en gigantisk lekplats. Melvin var mer än nöjd. Vi installerade oss och åkte och handlade lite, behövdes lite frukost och annat smått och gott. På vågen hem hade familjen Boije varit på campingen och sökt oss, även de hade åkt till Halmstad för att vi alla skulle omgås.


Så dagen efter bestämde vi träff utanför äventyrslandet där barnen skulle få busa sig trötta. Och tro mig, de var inte stilla mer än en lilla sovpausen de gjorde vid lunch. Sen full rulle igen! Men vi hade kul, barnen hade kul.. allt var så himla kanon. T.om vädret var på vår sida!Väl hemma efter en heldag med hoppborgar, karuseller och mycket mer åkte vi till vårt lilla "hus" och lagade mat till oss allihop, packade om väskan och drog till Tylösand för att bada/plaska vid havet. Melvin och A byggde och grävde med grävmaskiner och spadar tills de var blåa om läpparna. Väl hemma somnade han gott efter en varm dusch och mys i soffan.

Igår städade vi ur huset och drog sedan tillbaka till äventyrslandet igen så busandet kunde fortsätta! =)

Lilltjejen? Jodå.. hon var helt fantastisk hela resan, bara åt, sov, busade i våra famnar, sov, åt.. och ja.. så var det hela tiden. En mysigare bebis kan man inte ha, så lättsam och härlig. Hennes tålamod är verkligen underbart... =)

Och eftersom jag inte är hemma och skriver har jag inga bilder här, lovar lägga upp dem ikväll efter att jag firat min sambo som fyller år!

Grattis Franz!!! Puss & Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback