Foton, foton och foton!!

Har haft att göra i veckan men har alltid tid för att knäppa lite bilder.. =)

Här kommer smakprov..






Redan måndag...

Helgen var över på ett nafs, vet inte alls vart den tog vägen. Vad har vi gjort egentligen.... ?? I fredags blev en lugn kväll och sen var Melvin hos mormor lördag till söndag. Ordet mormor hörde vi i varenda mening fram tills att han steg av bilen på kirseberg, han bara älskar att åka till mormor.. =) Och det är så kul för oss, att han kan koppla av och ha roligt hos andra.. vår lilla prins.



Så vad hände på lördagen... inte mycket. Jag shoppade loss på Ikea till barnen när jag ändå var i Malmö. Melvin och Isabell fick nya saker till sina rum, och jag handlade massor till att organisera här hemma. För så är jag, älskar att organisera och nu kliar det i mina fingrar, jag bara MÅSTE hitta tid att organisera alla kläder, alla saker som ska vara på plats.. och mycket mer..!!! *lycklig*





Sen igår var det brunch för mig inne i Malmö, jätte trevligt att träffa tjejerna igen.. så mycket att prata om! Och innan det var dags att köra hem hämtade jag upp Melvin hos mormor. När jag kom dit fick jag en kram och sen sa han väldigt tyst.. " lite till". Han ville vara kvar lite till och visst skulle han få det, jag var bara lite tidig.. =)
Men största händelsen av allt.. han kissade på toaletten! "Ahhh, tråkigt" tänker nog många nu.. men inte jag.. vilken händelse, han var stolt som en tupp efteråt! Och jag med såklart... snart kanske blöjfri.. HOPPAS!

Idag är det babymassage för lilltjejen och egentligen gympa för killen.. men Franz hinner inte hem och ta Isabell, så vi siktar in oss på nästa måndag istället. Han och jag kan gympa på gräset istället.. eller hur!


Powerwalk!

Inatt bestämde jag mig för att börja göra ngt åt de kilon som finns kvar efter graviditeten, så det blir att börja powerwalka på morgonen innan frukost! Så imorse bar det av, jag och Maria tog en tur här i Höör och det tog nästan 2 timmar innan vi var hemma och utsvultna! Tror aldrig kaffe och en vanlig fralla varit så fruktansvärt gott som det var imorse... gah, det vattnades i munnen!


Grålle myser i Melvins stol .. ( det VAR melvins stol en gång i tiden.. )



Just nu sover lilltjejen och stora killen trotsar loss som vanligt. Men jag tar det lugn, bråkar inte tillbaka och då blir han argare och ger upp. Först då pratar vi, men jeflar så arg han kan bli! Trodde inte i min vildaste fantasi att en liten kan bli så arg, men tack och lov blir han lugn igen efter någon minut. Men de måste ju visa humör de med.. =)

Igår kom kusin Susanne förbi efter ett ärende i Höör. Till Melvin hade hon med sig en bok om Halvan och sopbilen.. killen är i extas! Sopbil är kul, sopbilen åkte fram från hyllan och han leker friskt med den.. precis som i boken! ska nog börja samla på alla Halvans böcker, det verkar vara en bra deal.. =)



Snart är mannen på väg hem, och vi ska koka ihop ngt att äta.. sen blir det att skriva CV för min skull. Går inte att göra det med två barn som pratar och busar på olika sätt, finns ingen ro i kroppen då. Måste bli klar med det ikväll eller imorgon, ska skickas in denna veckan! JAG vill att det ska skickas in denna veckan, ju snabbare ju bättre.

Önskar alla en underbar kväll, det ska jag ha.. =)


Blött!

På bara några sekunder blev vardagsrummet nästan nattsvart .. nästan.. och sen började det regna otroligt mycket. Svarta moln la sig över denna delen av Höör och jag trodde strongt på att det var gigantiska droppar som föll. Men jag hade fel. Det var gigantiska hagelkulor. Larmet på bilen började tjuta och överallt runt huset stod det en stråle med vatten rakt ut. Tur man var inne och inte hunnit ta sig en runda..

Nu sover lilltjejen och jag ska förbereda inför barngympan med Melvin. Det är ngt nytt som han och jag ska göra, en timme i veckan och det är arrangerat av BVC.. =) Jättekul, längtar till kl 15..


Isabelle blev Isabell

Vi har ändrat oss med stavningen av Isabelle, vi plockar bort det sista e:et. Jag ville Isabel men det ville inte Franz, så vi möttes på halva vägen.. Isabell! =)



Det blev ingen babymassage, de ringde från dagis och trodde att Melvin hade vattenkoppor. Han hade små plidor runt ljumsken, där blöjan sitter åt, och någon på ena skinkan men för oss har detta varit värmeplidor och de har suttit där mer än en vecka. Men jag åkte dit och hämtade hem honom, de visade mig vilka plidor de menade och det var väldigt små, jag så dem knappt.. =( Väl hemma hade vi tre det mysigt, han stannade hemma ytterligare en dag men plidorna varken kom eller försvann.. så han fick komma tillbaka till dagis igen.



Helgen har gått för fort! I lördags hade vi besök av Anna och Henrik, Melvin busade loss medans Isabell inte ville sova utan skrika upp i faset hela tiden. Men så är det.. man kan aldrig veta vilket humör dessa små är på..
Idag blev det Skånes Djurpark med Maria, Hans, Maja och Tova. Det var härligt att komma ut och gå en lång runda trots att det var lite kyligt. Melvin kollade in grisarna, korna, hästarna, räven och BÖNANA! ( Björnarna ) Stora bönana går ju fria på ett annat sätt nu, man kan se dem mycket lättare och Melvin bara älskar det!



 

Nu e det kväll och barnen sover, mannen kollar ishockey och jag tänkte redigera lite bilder..

Önskar alla en underbar vecka!

Kramen

Japp.. solen är här!

Äntligen hittade solen tillbaka till Skåne, underbart! Hoppas nu bara den stannar oxå, vill ju njuta maximalt av den! Men jag saknar ett parasol, måste skaffa det denna veckan så jag kan ta med mig lillstumpan ut på terassen, just nu är det ingen skugga någonstans. ...

Idag är det babymassage på schemat. Här i Höör får man erbjudanet, gratis, att gå via sin BVC .. inte helt fel! Så 13:00 ska vi traska in på BVC:s lokaler och mysa med lite massage och andra mammor!

Berättar mer sen! :)


Dagarna bara går!

Känns som om jag aldrig hinner blogga, dagarna bara går och går och vips så har en hel ny vecka bara passerat! Hur gör man för att hinna med mer om dagarna?? Ge mig tips.. please... hahaha!!


Melvin som påskhare på dagis.. =)

Isabelle växer så det knakar och vill vara med hela tiden, jättekul. Men hon vill inte sova på dagarna men sover bra om nätterna, tack och lov. Att inte sova på dagarna gör att man inget hinner, utan jag får lägga hemmet och annat åt sidan hela tiden. Sen blir det dags att hämta storebror på dagis, ge honom mat och leka med honom samtidigt som lillan ska äta och sova. Kvällen kommer och Melvin är trött och går in och lägger sig, Isabelle däremot är övertrött och tar timmar att få och sova.. oftast. Hinner man ngt då ? Nope... ! När hon väl släcker sina små blå är man så trött att man själv slocknar sittandes i soffan eller fåtöljen..
Har så mycket jag vill hinna med, hemmet, mina foton, ringa mina nära och kära som jag inte hinner... GAAAAAAAAAAAH!!



 

Melvin är som den perfekta storebror man någonsin kan ha! Han tar bra hand om Isabelle, hjälper till och vill vara nära henne hela tiden. Klappa och pussa är det bästa som finns, och helst köra henne i barnvagnen när hon är ledsen. Flera gånger har han visat hur mysig och go han är mot Isabelle och varje gång kan jag inte sluta le utan måste pussa sönder min lilla älskling! På dagis får INGEN röra Isabelle utan att han är där! Oftast när jag hämtar Melvin sitter han och äter, jag ställer ner Isabelle i bilstolen och sätter mig hos honom. Nyfikna barn brukar då sätta sig ner och kolla på Isabelle, titta på hennes fötter eller annat... och då kryper det i kroppen på Melvin. "Mamma, Melvin ner till Isabelle" brukar han då säga och snabbt springer han fram och skingrar de nyfikna barnen.. "Fåsitit" säger han stolt till dem... han vill ju bara att de ska vara försiktiga.. =)
Eller gången då Isabelle satt hos Franz och jag inte hann värma hennes ersättning snabbt nog utan hon bröt ut i det högsta skriket någonsin. Ut från sitt rum kommer Melvin springandes från sin vila, trött , yrvaken och ögonen i streck pga det starka ljuset. Staplandes sprang han fram till Franz och tittade på honom med en blick som sa det mesta.. "Melvin sprang batt Isabelle" .. Jo, det kan man nog säga. Då var jag bara tvungen att lyfta upp honom och gosa rejält med min prins!





  

Just nu är grabbarna och badar medans Isabelle tar en tupplur efter dagens tur till Burlöv. Där träffade vi Susanna och Leo och hade det underbart mysigt. .. =)

... blev mycket att skriva... men så är det när man inte hinner... *suck* .. och det blir även en del foton..

Kramen