Sex and the City!!


Igår var jag med en massa tjejkompisar och såg filmen "Sex And The City" ! Gud så bra den var! Jag är ju inte den där sex_and_the_city_fanatikern som många är, men man har ju hängt med rätt bra. Serier är inget för mig egentligen eftersom jag missar så många avsnitt, jag är inte den som kan boka in "just den där timmen" åt tv tittande.. det går bara inte! Men denna film var riktigt bra, jag.. och många andra.. bölade som en gnu halva filmen igenom. Vet inte om det är min graviditet som gör mig extra känslig...men det var längesedan jag grät så av en film!!
Vad som hände? Nänä.. det får ni själv lista ut.. =) *kan avslöja att det var ej glädjetårar* ...

Snart är mina arbetskamrater på väg hit, vi ska ha en tjejkväll med mat och mycket dricka. Skvaller är det vi längtar efter mest.. he he..

Oupss.. glömde ju... igår beställde jag och Franz barnvagn! Snacka om vuxenpoäng... stort steg, men vi måste ju.. =)
Så här ser den ut....men med andra färger...


Kattvakt!

Just nu busas det enormt i vår lägenhet, vi har 2 nya inneboende hos oss! Jämfört med våra egna gamlingar och tjockisar så är dessa enormt busiga! På nätterna lever de upp OCH får våra kisar att röra på sig! De sprattlar sig trötta, jagar varann tills det inte finns mer energi och sen sover de dagarna igenom tills det är dags för oss "människor" att gå till kojs.

Idag hittade jag ett nytt busstreck från våra inaccorderade hårbollar.. rulla ut toalettpapper!!! De ser gtill att rullen blir tom och att pappret ligger som en mysig hög på golvet under. Fnyser lite, tittar lite på snedden och sen går de igen. Jag har bevis ....Min graviditet... vi är nu i vecka 17 + 6 och jag känner fortfarande inget speciellt. Mår riktigt bra, bara väldigt trött och ont i brösten. Annars allt helt ok, men fortfarande inga känningar i "magen". Inget sprattlande eller liknande..*suckar* .. hur länge ska man få vänta ? Är otålig, vill ju ha ett litet annat tecken än växande mage och trötthet. Ja.. jag vet jag gnäller, men detta är så stort för mig att jag känner att jag MÅSTE ha fler bevis.. :)

Nästa fredag ska vi till barnmorskan igen, då kommer vi få reda på vad det är för kön. Vi vill det, vi kan inte vänta utan vi vill veta vad det är för ngt litet vi har i magen..
Namn? Ja.. i Turkiet satt vi och pratade om det på stranden, vi båda fastnade för ett killnamn.. Melvin. Men nu har jag hört att det är ett vanligt kattnamn..*mummel*.. Men jag får inte tänka på det, utan Melvin..*smakar på det* .. låter som ett fint, ovanligt namn i våra öron. Tjejnamn har vi inte direkt kommit fram till, vi tyckte att det av ngn anledning var svårare...

Igår blev det klart med min lägenhet, NU är den såld och jag saknar den redan trots jag inte bott där sedan slutet av November 07! Min första egna "köbelägenhet" är nu såld!!!
Jag trivs här på rörsjöstaden med Franz, skulle inte vilja flytta tillbaka för den är så mycket mindre.. MEN .. jag älskade den lilla lägenheten, dens små detaljer och gamla inredning.

... 2008-06-25 ... överlåtelsen klar för Brf Söderhus, lägenhet 100!En vecka går snabbt....

Igår kom jag och sambon hem efter en underbar vecka i Turkiet! Vi var riktigt trötta efter att ha varit vaken i nära 24 timmar. Hemfärden startade kl 02:15 så utcheckning från hitellrummet var kl 24:00.. så mycket sömn den kvällen/natten blev det inte. Kl 07 satte vi oss på planet och jag har aldrig varit så trött som då. En flygresa har aldrig gått så snabbt som denna, men mycket var för att vi somnade så fort planet checkade ut från banan... vaknade 2,5 timme senare!! De kan inte ha sålt så mycket denna morgon ... =)

Vi har endast tagit det lugnt i Turkiet, stranden med bra böcker och god middag på kvällarna. Härligt väder har bidragit med att vi höll ett bra humör.. =) Sista kvällen hade vi bokat bord på en restaurang där de skulle visa fotboll, Sverige - Grekland. Underbar match med härlig stämning!!

Min graviditet --  jag har inte märkt så mycket. Har fortfarande inga symptom, utan det är bara magen som växer. Själv tycker jag inte det växer mycket, men andra säger att det växer mycket. Veckan innan vi åkte till Turkiet blev jag jättesjuk, kraftig förkylning och hosta. hade ingen energi över alls och eftersom jag hostade 24 timmar om dygnet så fick jag inte sova om nätterna..=( Då trodde jag att det skulle påverka den lilla i magen, men än så länge har det inte hänt ngt negativ ...
Under resan diskuterade jag och sambon namn, och vi gillade Melvin väldigt skarpt. Om det nu blir en pojke, det vet vi ju inte. Tjejnamn kunde vi inte riktigt kommit fram till ngt.. det var lite svårare..=)

Magen "kurrar" idag, kan det vara en rörelse?