Jag är trött... så himla trött...

De senaste veckorna har varit jobbiga, bara en massa stress och en hel del huvudvärk. Det är mycket i föreningen nu och jag har svårt att säga nej. Men efter veckans stress och helgens fixande så känner jag nu att det är slut med att jag finns där, jag orkar inte mer. Ser knappt min familj pga alla ärenden jag gör, men nä..  nu är det nog!

Idag har jag åkt runt och fixat loppisgrejor, växelkassan och vårt bord inför morgondagens loppis. Det är en del att samla ihop hos olika volontärer. Det tar tid, och helst i rusningstrafiken, så lätt går det en halv dag innan man kan komma hem och äta lite mat eller sätta sig i soffan. *suck*
Imorgon är det sista loppisen för vår förening detta året och på måndag ska jag lämna över några arbetsuppgifter till en annan volontär, sen kommer det bli lättare.. tack och lov! Så planerna att fixa Melvins rum kom nu på tal igen, jag har planerat och ska bara köpa in det vi ska ha sen är det dags.. =) Rummet måste ju bli klart innan killen flyttar hemifrån..  =)

Nu ska jag sova, en lång dag imorgon med massa snåla folk som helst skulle vilja ha våra saker gratis istället för att skänka en slant. Nä ni gummor och gubbar, jag kommer inte vara på humör för en massa prutande på 5 kr.. grrr..

Natti..

Plaskandet är igång!

Babysimmet kom igång igen, idag var det första gången på fortsättningskursen. Melvin visade inte alls rädsla för vattnet, utan så fort Franz och lillkillen kom ner i bassängen så plaskade han med båda händerna.. och det ordentligt!
Hela ansiktet sken upp, nu var han i sitt esse.. vatten är livet!! 

Efteråt var han trött och hungrig så vi körde snabbt hem där han tog en liten powernapp för att sedan äta sig mätt och fortsätta krypa omkring. Det nya är att resa sig mot bordet i vardagsrummet MED sin snuttefilt. Ser väldigt roligt ut, han är koncentrerad till max och när han på skakiga ben står upprätt inser han att ett problem har uppstått, har har bara en hand att hålla sig i för snuttisen är ju i den andra. Hur ska han nu göra? Han kollar frågande på mig för att sen blicka tillbaka på snuttisen. Böjer sina knän lite nätt som om han skulle sätta sig ner igen, men reser sig och kollar på mig igen. Jag ler och han besvarar det med ett skratt. Till sist släpper han taget och landar på baken, en mjuk blöja. I handen har han fortfarande sin snuttefilt, den släpper han sällan ifrån sig..

Nu är jag på jobb, igen. Har inte hunnit sova innan jag började kl 17 och jag jobbar till 02. Verkligen en utmaning, kommer vara aningen trött imorgon...*gäsp*

Natti...

Jag vill hinna, jag skäms fruktansvärt.. !

När jag skapade denna blogg var det för att blogga av mig av vardagen med familjen och annat som händer, men jag hinner inte. Sitter ofta vid datorn på kvällarna men jag orkar bara inte. Jag skäms, ville ha ngt att kunna gå tillbaka till för att minnas alla minnen med Melvin ... men men, det är inte försent än.

 

Sommaren har sprungit förbi oss. Franz har haft 4 veckors semester som tar slut nu på Måndag, då börjar allvaret för mig och Melvin igen. Har ju varit semester för även lilla mig, Franz har stigit upp på morgonen och tagit Melvin.. jag har sovit vidare. Under veckorna som gått har det hänt mycket, Franz fyllde år så jag ordnade överraskningsfest för honom. Först med hans föräldrar och sedan med vännerna på helgen, han anade inte ett skvatt =) Är själv förvånad att jag kunde hålla mig, detta var ju planerat i månader.. =)


... såhär vacker var Franz när de hämtade honom ...

 

   

 

Vi besökte även Ystads djurpark. Melvin kollade noga in de stora djuren innan han till slut somnade av utmattning i vagnen. När han vaknat till liv igen blev det rundtur på gräset för att sen svalkas av i den lilla poolen. Killen njöt, detta är livet!! Vi hann även med att besöka vännernas stuga i Yngsjö, 3 dagar av grillning, massor av öl och gos med barnen på dagarna. Stranden lockade med sol och bad.. och vem doppade fötterna, jo Melvin.. så klart! =)

   

Nu är vi precis hemkommen från Småland, har haft 3 underbara dagar hos Melvins farmor och farfar! Mitt i skogen där luften är som bäst, ingen stress, inga bilar, inga gatulampor.. utan bara total lugn!

Lillkillen har blivit "stor".. =) Han har nyligen fått 2 nya tänder i ovankäken och det gör nog riktigt ont. Melvin är riktigt ledsen denna gången, inget vill han äta och han har feber. Han vaknar mitt i natten och bara skriker.. =( Stackare... vi står maktlösa. Men snart är tand nr 2 genom tandköttet, och förhoppningsvis blir det lugnare då.

  

Annars är han go & gla, vår lilla grabb som nu både kryper och ställer sig upp. Han vill så mycket och han genomför det oxå. Pratar och skrattar om varann tills tänderna gör honom påmind om smärtan och då kommer det några tårar. En bitring och panodil senare så mår han bättre,.. vår lilla huligan!

Nu är han 8 månader och 5 dagar. Han började krypa för 2 månader sedan för att månaden efter resa sig upp. Sitta själv har han gjort länge, nu går det som en dans från liggläge.. och snabbt dessutom. Snart kommer han börja gå.. jag fasar för den dagen, då är verkligen friden slut! *ler med hela ansiktet*

  

  Bilder kommer snart, sitter på jobb och skriver av mig. Japp, du läste rätt.. jag jobbar extra på helgerna. Måste komma hemifrån och träffa lite andra folk, prata annat än bara barn. Saknar det faktiskt... känns skönt att vara här!

Kram på er.. !