Så mycket snö!

Kan inte komma ihåg när det sist snöade såhär mycket, det måste ha varit ett bra tag sedan. Körde till jobb nu ikväll, tog 55 minuter att ta sig från Malmö till Lund och kunde köra i max 60 km/h. Man såg inget framför sig utan fick hålla reda på vart vägkanterna var. Shit.. detta är inget vi skåningar är vana vid! T.om taxibilarna körde i max 60 km/h.. det säger allt!Har suttit och tittat ut genom fönstret sedan jag kom hit, och det har snöat nonstop sedan dess ... så frågan är ju hur vägarna ser ut när jag slutar kl 05, om man ens kommer hem.. =((

Ja.. det får vi ju se, tack och lov står bilen i garaget så jag slipper gräva fram den!


Kalas två dagar i rad!

Hela förra veckan var jag på utbildning för att ha chans till ett nytt jobb. Det har varit tufft, mycket information, liten lokal med absolut inga som helst tecken på luftkondition! Efter två timmar var man seg, trött och hade huvudvärk.. men det var till att bita ihop om man vill ha chans till ett jobb!


Paketöppning innan vi åkte till mormor...


... men inslagspappret var roligare än själva presenten..=)

Det tråkiga är att jag missade att vara hemma på Melvins 1 års dag. Mormor hade honom hela dagen och vi hämtade honom efter kl fem. Min lilla prins, glad att jag kom men han ville absolut inte hem! =)
Resan i bilen satt han helt tyst, det är inte likt Melvin. Väl hemma klädde jag av honom och gav honom en liten poweernapp, han somnade direkt! Mormor hade kört slut på honom.. =) Efter sin lilla tupplur blev det mer paketöppning och massor av pussar och kramar!

 
Svårt att välja vilken present han ska dra i..

I helgen var det kalas, både på lördagen och söndagen firade vi lilla busungen! Polarna kom på lördagen och busade till det, medans släkten gästade oss på söndagen! Jättekul att träffa alla och att få ha ett första kalas för vår lilla gosse! 

Tårtan bakade vi själv & det tog en jädra tid innan vi fick in rutinen på sugarpast och annat! Fy fan säger jag bara, men det blev en tårta .. sen om den liknande Thomas Tåget eller inte spelar väl ingen roll??!! Eller?? *fniss*
Söndagens tårta blev mycket bättre, men då hade vi ju övat dagen innan.. blev mer lyckat!

 

Är sjukt trött idag, kursens sista dag som slutade med ett test. Var så nervös inför testet men det gick bra, jag fick godkänt så nu har jag ett jobb som timanställd. Kan styra det rätt bra själv, är ju både dagar och kvällar men det bästa är att jag har ngt annat än den där förbannade A-kassan! Och jag kan inte vara arbetslös, kommer få panik att bara gå här hemma... Så på torsdag har jag mitt första riktiga arbetspass..=)


.. och klart ska det vara lite juligt när man kalasar en Lucia dag ..=)

Nu ska jag sova.. Natti..


Bara få dagar kvar!

Snart blir vår prins 1 år gammal. Det har gått så snabbt, hinner inte med hans utveckling! =) Nu om dagarna springer han genom lägenheten som ingenting, krypa finns lixom inte längre! Och han gillar det, nu är det nya upptäckter och nya utmaningar..=)Dagisplats är även fixat, Melvin fick plats redan den 4 januari... vilket är snart! =( Det var inte ngt av de dagisplatserna som vi valt, utan detta är ett nyrenoverat borta vid värnhem och verkar väldigt bra. Vi var där och hälsade på och fick väldigt bra intryck och Melvin sprang runt direkt, det fanns ingen stoppknapp på killen!
Så vi tackade ja, och skulle det inte kännas bra får vi sätta honom på kö för överflytt. För just nu har vi inte ngn chans att tacka nej, vi har inte råd.. =(


Melvin och Alex delar gunga..Idag var jag på en jobbintervju och det kändes bra. Är visserligen bara timanställning men det kan bli mer. Känns bra, bättre det än att vara arbetslös .. jag känner att jag vill komma igång och jobba igen. Så nästa vecka är det utbildning för denna damen och sen är det nog klart, Malin har ett jobb innan hon blivit arbetslös...*yeeaaayyy* !!
Kanske skulle jag köpa mig en trisslott eller så ? Hmm...


Nu kommer lockarna.. =)

Huset vi tittat på i Höör blev ju sålt MEN det köpet gick tillbaka så nu är vi med i gamet igen. Det var inte "vårt" hus som var den felande länken utan han som skulle köpa det fick inte sålt sitt eget... så det kom ut på marknaden igen. Så jag och Franz väntar bara på vad banken kan säga, och kanske är vi husägare på måndag. Men ska inte säga att det varit lätt, fy f*n vad det är svårt att få lån idag. Inte som när jag köpte min lägenhet på dalaplan, nu går det knappt att låna ngt trots att man är 2 personer med inkomst.
Men håll tummarna att det blir vårt!

Franz är på julbord och Melvin sover. Bara jag och tisarna hemma och vi myser. Ska strax gå och nanna, imorgon är det vaccination för lilla Melvin.

Natti ...