Dagen innan Melvin fyllde 11 månader...

... tog han sina första steg. De var inte många, tror det var 5 st, men han tog dem utan att hålla sig i varken mig eller sin lära_gå_vagn. Jag skrattade och klappade händer, vilket gjorde att Melvin tappade koncentrationen och satte sig ner på gumpen. Även han skrattade, men jag tror inte han förstod åt vad.När Franz kom hem försökte vi igen, men det vill inte Melvin! Nu ska han istället gå bredvid oss, och han gör det med stora fyllekliv! Så sött, kan inte låta bli att gosa med honom hela tiden. Melvin är inte lika förtjust över mina pusskalas!

Och just det, han har börjat kramas! Han kan komma krypande och vill upp i famnen, och väl där uppe lägger han armarna om ens nacke och kramar hårt hårt. Men sen vill han ner igen och fortsätta leka... så underbart! Njuter av varje kram jag får av honom, och de kommer ofta!!!

 
Nyduchad och nyfriserad. Och kanske lite sur på sin lära_gå_vagn =)

Fars dag firade vi hos min pappa och Inger. Vi åt god hemlagad mat och Melvin fick sin egen tallrik och han åt upp allt! Till efterrätt fick han smaka hemmagjord chockladboll! Vilket minspel han gav upp, men han gillade det han fick så som han gapade..=)  En trevlig dag på landet, vi måste bärja hälsa på dem oftare. 

Nu sover vår lilla busunge, och jag ska försöka hinna med lite föreningsarbete...

Kram fr oss...


3 tänder senare!!

Vilka veckor vi har haft, Melvin har fått 3 st tänder.. på samma gång! Jag har varit snuvig och halsont, mått allmänt skit och vet inte om jag smittat Melvin, för även hans näsa har runnit! Men.. det kan ju även vara tänderna, har jag hört..=)

Vår lilla prins har även blivit väldigt klängig, han ska kramas och mysa hela tiden! Det är så mysigt, Melvin har inte varit så tidigare.. så jag njuter, ordentligt! =) Och han pratar på hela tiden. vi förstår inte ett ord men vi svarar och pratar med och då fortsätter han tydligare och högre. Han älskar att babbla, och det gör han läääänge och väl!

I veckan tittade vi på hus och hittade ett i Höör som vi blev riktigt kära i! Vilket hus och i vilket gott skick, skulle kunna flytta in igår.. typ! Men ja .. det är ju banken som bestämmer, tyvärr. Marknaden är ju som den är, och vi har inget att lägga in.. så de skulle räkna och kolla och fibbla och kolla igen. GAAAH, blir så trött!
Vill ju flytta till större, för vår och Melvins skull. Vi hade även kommit undan billigare i månaden och då hade vi betalat till oss själva. Men vi kämpar på, ngn dag ska vi hitta vårt hus.. =)

Sitter och jobbar och det är sjukt drygt, orkar inte mer. Vill hem.. Är inte direkt på humör längre, inget känns kul utan bara jobbigt! Hemmet ser ut som värsta katastrofen, spelar ingen roll hur mycket man städar eller plockar för röran finns kvar ändå. Det finns inte direkt några som helst förvaringsmöjligheter i lägenheten, så allt står ju precis överallt. Blir tokig, kan inte blunda för det längre!

Dags för kaffe..

Egentid på kyrkogården

När Melvin somnat för sin lilla dagslur och Franz höll på att förbereda maten tog jag mig en tur till kyrkogården tvärs över gatan. Jag brukar gå till deras minneslund för att lägga en blomma eller tända ett ljus för de som inte finns kvar hos oss längre, mest av allt för Peter ... min bror som jag saknar väldigt mycket.

Det är skönt att gå dit, sätta sig på bänken och studera de andras ljus eller blommor. Mycket för att hitta en speciell plats för mitt ljus, och det hittar man inte direkt. Idag var det fullt med ljus och blommor, alla ljuskåpor var upptagna och det var stora högar av blommor på statyn. Så fullt har jag nog aldrig sett det .. blev en underbar stund på bänken. Till sist utsåg jag en plats, visserligen mitt bland alla andra ljus men på en sten så att ljuset blev någon millimeter högre än det bredvid. Jag vill att mitt ljus ska synas. Lite synd att jag ör mörkrädd, skulle vilja se hur det ser ut när mörkret kommer.

Ljuset var tänt och jag stannade kvar en liten stund för att försäkra mig om att ljuset inte blåstes ut. Jag reste mig och innan jag lämnade området gav jag Peter en hälsning, samma som alltid ...