...

Och här är tårtan!!


Hemlis är min grej!

Ett bra tag nu har jag planerat sambons födelsedag, utan hans vetskap :) Såg till att grabbarna drog ut honom på en pubrunda och att han fick sovmorgon borta. Idag, dagen efter, kom vänner på besök och det var gott gott på menyn och massor av kaffe!

Och han anade inget alls .. Min lilla bakfulla sambo !

Tack alla för er hjälp! :)


Njuter

Kl är 9.51 och vi är redan i trädgården och myser! Barnen leker loss med vatten och bubbelmaskin medans jag solar den bleka kroppen!

Imorgon ska det dock inte bli lika fint, då e regn och moln tillbaka ... Jefla skit!


Catch me!

Arbetsveckan slut och jag kan äntligen njuta av vädret! Om solen kommer gömma sig bakom moln dessa närmsta dagarna kommer jag bli ledsen, tänker fånga alla soltimmar jag kan.

Familjen är ju redan gyllenbruna så jag har lite att ta igen ...!


Hey.. Sommaren tittar förbi!

Villa dagar vi haft, inte ett moln på himlen och strålande sol! Underbart, äntligen har familjen kunnat utnyttja tomten till lek och plask. Alla utom jag!

Visst är det så, jag har jobbat! Jobbat nästan varenda dag under sommaren. Hittills har jag inte tänkt så mycket på det, men nu när solen steker sitt bästa jag hade det varit skönt att doppa fossingarna i havet! Men.. Det får vänta!

Vi har varit iväg på en del, massor av bilder har jag tagit men gick inte att lägga upp alla nu. Tror även sidan fått solsting, så jag gör set imorgon.. Eller en annan dag !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/509316/images/2012/pic_207588519.jpg" class="image">


Sommar och sol...

.. eller inte!! I helgen var det superfint väder, jag satt givetvis och jobbade, man hann hem en liten stund innan solen gick bakom husen. Lite sol på nejsan fick jag.. lite.. men trodde ju inte att det skulle dröja några veckor tills nästa gång!


Bubbelmaskinen från mormor
Mitt älskade härta!

Är hemma hela denna veckan och vad har jag och barnen fått? Jo regn.. massor av regn! Vi som tog fram poolen, såg inte moder natur den lilla hinten? SOL TACK!!
Isabell är sjuk, stackaren är otroligt förkyld och nyser neongröna saker från näsan. Mindre mysigt! Och ögonen kladdar, kan vara ögoninflammation men kanske enbart förkylningen. Jag hoppas på det sistnämnda, vill inte ha det geggandet i mitt hus. Icke!


Issa i sin fina klänning!

Men snart är det jag som ligger vid denna poolbaren och njuter av en kall god öl! Kan inte nog säga hur mycket jag längtar, men kanske såååå hääääär mycket??Nighty night!


Ett enda blubb blubb!

Jag är så fruktansvärt glad just nu! Varje dag har jag kämpat med att leta efter nytt jobb, skrivit om mitt personliga brev till just det jobbet jag söker och samtidigt boka in nya intervjuer. Men NU är det slut med det.. JAG HAR FÅTT JOBB!! Jag kan inte riktigt förstår det.. men jag har baskemaj fått ett eget jobb! 

Längtar så jag spricker, det ska bli så kul att ha ett ställe att gå till . En plats som är min, där jag kan ha mina saker och mina anteckningar. En arbetsplats som jag vet hur mycket lön jag får ut varje månad. Idag har jag ju kämpat mig fram på 3 arbetsplatser, och det har fungerat och blitt nästan heltid.. men det är otroligt slitsamt i längden. 

Så när han ringde igår och meddelade nyheten minns jag inte ett smack om vad han sa efter meningen:"Jag vill meddela att du fått jobbet"! Allt blev ett fullständigt blubb... ngt om avtal.. blubb igen.. oktober.. blubb igen. Jag var otroligt chockad, höll på att börja gråta samtidigt som jag tackade honom ett jädra massa gånger efter varann!

Så igår firade jag med vin hemma hos Moppi! 2 glas och jag kände mig lite rund under foten .. men ack så glad jag var! 

 

Ingen väntetid!

När man bodde i Malmö fasade man för den tiden då man behövde skaffa nytt pass. Det tog tid. Sjukt lång tid om man inte var där en kall vinterdag.

I år måste vi skaffa ett pass till Isabell, och jag fick rysningar i hela kroppen när jag tänkte på den vanliga väntetiden i Malmö. Så när vi steg in på Eslövs polisstation blev vi smått överraskade, enbart en före! Det gick snabbt, hon skrattade genom fotosektionen och vi var ute efter 10 min. Att byta blöja på Isabell tog längre tid!!

Väl hemma tittade jag på övriga pass och såg att mitt snart går ut, och enligt många olika instanser måste det vara giltigt 6 månader efter hemresedatumen. Så.. Jag fick ta mig till Eslöv för att fixa nytt, och trodde faktiskt inte jag skulle ha samma tur igen! Enbart en före! En liten tant som skulle förnya sitt pass. Sen var det jag!

Det kallar jag normal väntetid! Så gott folk, ta en tripp till Eslöv om ni ska fixa pass! Sedan kan nu köra vidare till oss för fika eller Skånes Djurpark!! :) bara ett tips!
Så lite tid!

Sommaren har snart passerat och inte många soldagar har man haft! Jättetråkigt, jag vill ju bli litta brun på nejsan och den annars vita kroppen! Istället får man ju städa, tvätta, städa igen och försöka underhålla rastlösa barn. Men det går bra, enbart 4 dagar kvar för barnen innan de går på 3 veckors semester!

Kameran är med mig överallt, precis överallt, och jag tar miljoner foton. Tittade nyss på dem jag tagit nu i Juni och inser att jag inte hinner redigera dem. När ska jag klämma in det? Mellan ett blöjbyte och matdags? Eller kanske mellan en kattkörning och träningspasset? Jag vill ha mer tid, eller chansen att lyckas prioritera rätt om dagarna!

Något jag dock inte missar är hur mina små underbara barn utvecklas. melvin pratar hela tiden och i helgen i bilen påväg hem kom jag på att han pillade näsan:

Jag: "Melvin, pilla inte i näsan, bättre vi snyter ut kråkorna"
Melvin: "Ok mamma"
Det blir tyst en liten stund...
Melvin: "Mamma, när jag blir stor, får jag pilla näsan då?"
.. Melvin 3 år!

Idag var det samma sak igen, och jag sa återigen att vi istället snyter ut kråkorna. Då kom det... "mamma, när jag bli såhääääär stor, får jag pilla näsan då?"

Jag bara undrar... varför vill man pilla i näsan? Vad finns där inne i denna lilla tunnel som kan vara så otroligt intressant? Jag förstår lixom inte.. kommer nog aldrig göra.. =)

Så.. dags att sova lite, nu har ju våra inneboenden flyttat hem så det blir lite sömn iallafall.. =)


Kajsa somnade i soffan, tätt intill sambon..


Lilla Sture.. han stal mitt hjärta!