Sol och värme!

Idag hände det, moder natur gav bättre väder. Hon var säkert trött på regnet precis som oss andra, men hon borde agerat snabbare!

Grillfest hos papsen och Ulla idag! Underbart kul och trevligt men blev bara jag och Melvin. Isabell har fått på sig en rejäl förkylning som tyvärr resulterade i feber :(

Är sjukt trött, ska Nanna men först lite bilder :)


Översvämmad!

Kan det regna mer än vad det gjort dessa senaste dagarna? Moder natur, sluta nu... Det räcker!

Idag var det middag hos finaste Maria! Kul att träffa det gamla gänget igen, lyssna på både skvaller och hemlisar! Precis som förr... Saknar er tjejer!

Imorgon jobb igen och Melvin ska till morfar! De ska gå till Borgeby dagarna och kolla på traktorer, skördetröskor och hela altet! Mitt lilla hjärta kommer vara själaglad när han kommer hem igen :)

 


Mys bilder

Haft fullt upp hela helgen, en underbar midsommar och lekträffar ...


Tattad!!

Yes.. Jag gjorde det, äntligen!
Lite mer än 2 timmars pinande, men visst blev den fiiiin??


Midsommar och trötta föräldrar!

Haft en sjukt trevlig midsommar! Vi bjöd hem vänner och deras barn och de busade så taket lyfte. Bokstavligen lyfte! Men det är ju så det ska vara, massor av bus och skojerier!

Lite tråkigt var det att vädret förbjöd oss att sitta ute! När väl mat och annat var klart klarnade det upp och inte ett moln syntes, utan endast den underbara solen! Så vi gick ut, regnbyxor och stövlar. Blev otroligt mycket plask.. Såklart!

Gästerna har gått och jag tänkte försöka sova, imorgon är det jobbedag och säkert upp tidigt pga morgonpigga barn... Natti!


Knottriga ben

Benhinneinflammation!! Yes, det fi k jag direkt efter första träningspasset! Inte alls kul och det gör otroligt ont!

Men skam den som ger sig, ska på det snart igen!!

I helgen sprang folk Malmömilen, en lång runda i det kvava vädret! Jag var där, på plats, och volontärade heeeela dagen! Vilka underbara folk som springer detta lopp, strongt och helt underbart! Jag nästa år??


Flåsande flodhäst?

Nope.. Bara jag som är ute och springer! Sanna har dragit med mig på crossfit, 400 m löpning, 5 armhövningar, 10 knäböj.. Gånger 5!!

I söndags var det första gången och jag trodde jag skulle dö! Haft sjuk träningsvärk men det är ju vara skönt! På det idag igen men kunde bara 3 rundor sen hade jag sjukt ont i benen. Framsidan och på sidorna ömmade och värkte sjukt mycket.

Så det blev en lång runda Powerwalk istället, så visst har vi rört oss!

Fan.. Stolt över mig själv!

Köpa kakor? 50 kr burken, allt går till katterna!
Förvirrande...!

Just nu känns det kaos i mitt huvud. Kaos ang allt! Känns som om vad jag än gör så blir det galet. Som det här med att söka jobb och ta det första man blir erbjuden. Klart man nappar direkt, men är det ett bra beslut? Om jag haft lite is i magen och väntat en månad till, hade ett annat jobb kanske dykt upp som jag verkligen vill ha?
Bra fråga, vilket jag än gjort hade det nog blivit galet.

Annars? Jo, fröken "jag_kan_inte_slå_mig" Isabell trillade idag vid Sandlådan på dagis, med munnen först! Hon bet tag i läppen där det var ett rejält hack, men det behövdes inte sys och efter helgdagen ska vi till tandläkaren.

Lite bilder förgyller kvällen :)
Natti


Catfight?

Ja, jag har trillat och slått mig? Det gjorde sjukt ont och jag fick blåmärken! Jag vet att det inte var utomhus på någon hård asfalt utan på golvet i min egen hall. Men jag trillade på sidan när jag skulle runda hörnet in i rummet. Armbågen och höften fick sig en törn, men hur jag kunde få blåmärke på motsatta sidan av knäet är en gåta! Och det är stort, jag lovar!


På flykt?

När barnen vaknade imorse och jag tittade på kl var den endast 5.30! Inte ens brevbäraren hade varit ute på sin tidningsrunda, men mina barn var vakna! Inte en chans, no, njet, icke!!

Så de fick vars en flaska välling, drack den i vår säng, och sen ledde jag Melvin tillbaka i sin säng och la Isabell i sin. Så, dags att sova lite till!

Båda barnen strejkade, en liten mer än den store, men absolut inget gråt. Efter ca en halvtimmes prat och småsjungande blev det tyst och nästa gång jag vaknade var kl 8.30 och de sov fortfarande! Wohooo... 1-0 till denna mamman!

Sen var det full fart, morfar och Ulla kom på besök och det blev mat och mycket skratt! Barnen somnade som två övertrötta pensionärer och vi föräldrar sorterade tvätt! Söndags nöje!


Kids i massor!

Idag var det en Melvin dag! Han och jag körde till Leos Lekland i Malmö och träffade bästa kompisen A! Dessa två är otroligt mysiga tillsammans och har fantastiskt kul! Jag var dock inte så pigg eftersom jag jobbat natt... Men det gick!

När vi var på väg att gå kom det ännu mera barn och det blev otroligt rörigt :)

Igår var jag på ytterligare en intervju, kändes bra men det har jag tyckt varje gång! Jag vill ha ngt annat, ngt jag kan utvecklas i och samtidigt jobba 80% ... Inte så lätt :(

Det har varit dåligt väder hela dagen, det blev lite svart över Höör ett tag ...

Trevlig helg!