It's mine, mine, mine!!!

... Inte ens när Timon går och sover middag lämnar han sin älskade mus själv! Nåde den katt som vill sätta tänderna i den...
Kalasat för bästa Moa!

Sitter på jobb och har en lååång natt framför mig! Om jag är vaken kl 24:00 så ska mina kolleger vara glada..*gäääsp*

Idag hade Moa sin 3 års dag, vi kalasade med tacos och god tårta. Moa hade valt allt själv. Melvin njöt av att röja i hennes rum bland alla leksaker medans Isabell gick runt och såg förvånat på deras hund Bella. Sötraste hunden men ser ut som en liten korv.. =)


Denna fina klänningen fick hon av oss... =)


Moa fick mycket fint, en del Barbie och jag insåg att det finns ju en uppsjö med sådant! Herrejösses! Inte fanns det ens hälften av detta när man själv var liten, nu finns ju tält, slott och bilar!Men en sak som hon fick kan jag tänka mig köpa till min egen son, Melvin. Gitarr!! Inte för att vi kommer få det lugnt och skönt, men han är extremt galen i sina bilar och det skulle vara kul om han kanske visade lite intresse för ngt annat. Någon som har tips?


Imorgon är det dags för mig att ha auktion i Höör! Vi har enormt mycket kläder kvar efter barnen och jag orkar inte lägga ut dessa på Tradera eller Blocket, och detta är otroligt roligare. Håll tummarna att jag får en del för dessa snygga plagg.. =)


Jaaa, jag vet...

... att jag ändrar ofta i bloggen. Men jag har inte hittat hur jag vill ha det, lovar.. ska snart sluta.. :D

Helt ensam i soffan!

Långt borta visste jag att denna dagen skulle komma, dagen då båda barnen är på dagis. Idag är det just denna dagen! Isabell och Melvin lämnades kl 09 imorse och jag ska hämta dem kl 13:30. Här sitter jag, massor att göra men kan inte börja någonstans! Hur gör jag för att börja?? Jag har ju alltid blivit avbruten, och nu när jag har någar timmar för mig själv så kan jag inte hitta den röda tråden.


Barnen har vars en Brio Dragleksak, jag vill spara dessa tills de blir äldre. Visst är de fina! Du hittar massor av olika på www.hiko.se , snabb leverans!!

Det är så tomt här hemma, barnens leksaker står kvar på golvet precis på samma plats som när vi åkte till dagis imorse. Visst är det skrämmande, men samtidigt så skönt att det går bra för dem där. Men när jag satt och skrev detta fick jag snabbt ta kameran och lägga mig på golvet, det fanns andra i huset som ville leka ...Till sist fick han tag i snöret och då hände det saker. Timon, Timon ... =) Helikoptern är inte kvar på samma ställe längre.. !


Vad en nysning kan göra!

En nysning och den gula hårtussen tog sats och sprang iväg! Just då stod han på vårt köksbord, påväg ner men hann inte. Men visst kom han ner, och vad blev resultatet??


Andra dagen med inskolning!

Denna veckan kommer jag vara på dagis varje dag mellan 9-13.30 .. Isabell ska skolas in! Det är otroligt kul att se hur hon lever upp och verkligen älskar andra barn, MEN hon blir otroligt trött redan runt kl 11 ... och då har de inte ens ätit! Men det går, hon somnar som en stock när det är dags att sova. Vem hade inte gjort det??

image description
Här röjer vi bland böckerna...

image description
Somnade innan huvudet landat på kudden..

När vi kom hem från inskolningen idag var det fullt ös en liten stund innan Isabell gav upp och ville sova. Tyvärr tror jag det var för mycket intryck från dagis idag att hon inte kom till ro så jag plockade upp henne igen. Full fart i 10 minuter, sen var det skrik, gnäll och tårar igen. Stackars små... så trötta att de inte vet vad de vill egentligen.

Under tiden som Isabell gick mellan sovrummet och storarummet röjde han bland hennes leksaker... gottmos! Det bästa Melvin vet!


Det är inte bara Melvin som leker när Isabell sover. Här ligger Timon i spisen som är inköpt
hos
www.hiko.seNu ska jag faktisk slappa lite, är så sjukt trött efter att ha varit på dagis dessa timmar.. blir helt slut i knoppen..


Underbar dag!!

Solen skiner, vindstilla och fågelkvitter! Kan ju säga att jag helst skulle vilja vara ute i trädgården med familjen, men är på väg till jobb...


Hur blev det lördag så snabbt??

Igår stressade jag hela morgonen för att hinna vara i Malmö innan kl 10:00, skulle på intervju och det var viktigt att jag kom i tid. Tack och lov hade jag god marginal när vi kom till Malmö, jag kunde pusta ut och varva ner en liten stund i bilen. Intervjun gick bra och hon ringde några timmar senare och berättade att jag fick jobbet! YEAYY! Men det är bara för en månad, så jag fortsätter att söka nya jobb... men bättre än inget alls!Idag har vi haft kalas för Isabell! Hon fyllde 1 år den 16 mars och vi har delat upp kalasandet i 2 olika omgångar, släkten ena helgen och vänner andra! Tyvärr fick vi hoppa släkten förra veckan eftersom vi låg hemma i influensan, men idag kom kompisarna och det blev mycket bus!!


En nyvaken Issa väntar på sina kompisar...


Finaste Elin kom på Isabells dag...

Barnen somnade efter kl 19, jag och sambon sitter i soffan och försöker hålla ögonen öppna. Kalas tar på en. Många barn, mycket bus! Om jag känner mig rätt så kommer jag somna om ca 8,5 minut.. men sminket långt ner på kinderna. Orkar inte tvätta bort, så trött är denna kvinnan idag!


Melvin fick oxå busa, finaste Moa kom på besök!


Ge mig inte fler baskelusker!!

Sedan Isabell föddes har hon och jag varit sjuka konstant! Det har knappt gått en vecka mellan våra förkylningar förrän det är dags igen. Den som smittar oss är ju storebror, han drar med sig hem en massa baskelusker från dagis och gosar in dem i både mig och Isabell! Blir han sjuk? Nope! Inte rättvist, inte alls!

Men n u var det illa, hela familjen fick influensan! Dagen innan Isabell fyllde 1 år satt jag och skakade som ett asplöv, skallen värkte och jag trodde bokstavligt att jag skulle dö! Hostan höll i sig hela natten så jag blev visad till soffan där jag fick sitta rakt upp och sova. Härligt! Men när jag vaknade var hela familjen sjuka, sambon snorade och var nära döden, sonen hade feber och lillfisans näsa rann som aldrig förr!
Men vi körde på, planen var att Isabell skulle öppna sina paket innan papsen åkte till jobb, och det gjorde hon. Memphis hjälpte till!


.. men först kela lite med Memphis...


... sen öppnar vi!

Idag har det gått en vecka och vi har just kommit ur dessa baskelusker. Hostan finns kvar, näsan rinner men ingen feber och inga svettningar! yeeeayyy!

Melvins ena dagisfröken slutade idag och Melvin hade gjort ett jättefint armband i pärlor till henne. Kl 08:00 stod han och väntade på dagis med halsbandet i näven för att ge det till Camilla. Så söt han var, mitt älskade lilla troll var så fast besluten på att ge henne detta och han väntade.. tålmodigt. Till sist kom camilla och han tog fram sin present som han gömt bakom ryggen, gav henne en kram och sen åkte vi hem. Så synd att dagis förlorar en sådan underbar fröken, men hon har sökt lyckan på annat dagis. Lyllos dessa barn!

Så idag var det bus för hela slanten, Isabell och Melvin turades om att köra dockan i vagnen som hon fick på sin 1 årsdag, vagnen är inköpt hos Hiko.se.
Issa ville lasta den med mer grejor, dockan skulle väl ändå ha en bil med sig?Men Melvin gjorde det svårare, försök till att få lilla dockan att sitta rakt under remarna!Imorgon är det dags för en ny intervju, jag är sjukt nervös! Så tänte gå och lägga mig tidigt för att se så fräsch ut som möjligt. Jobbet ÄR mitt!!!  Natti..