Tittut!

Idag blev det en förnyelse för utseendet! Jag blev med lugg! Har haft det tidigare och trivdes bra, så varför inte... :)

Ligger efter med bloggandet men haft fullt upp, jobbat tidiga morgnar och ibland alltför sena eftermiddagar. Nu vill jag ha ett deltidsjobb, 80 % och i Höör! Funderar på att börja plugga ekonomi så jag har chans till ännu mera jobb... Finns ju i Eslöv, perfekt!

Till efterrätt idag blev det jordgubbar .. Och hittade en rolig sådan :)

Natti


Kalasat!

Igår var vi och kalasade för lilla Theo som fyllde 2 år! Go och glad liten kille med otrolig energi...! Sötaste av dem alla!

Barnen lekte otroligt bra, de var överallt och ingenstans...! Tur vi var många som hade ögon på dem :)
Lite bilder från dagens äventyr :)


Smälter plast?

Yes... It does! Skulle koka upp Isabells nappar, glömde bort dem och kände en konstig lukt ..

Resultatet!


Finaste mors dag!

Eftersom jag jobbat natt fick jag ju sovmorgon. När det var dags att vakna kom två underbara troll in med vars en teckning i handen! Jag blev glad.. Otroligt glad av att vakna av att två busungar klättrar på mig. Mina busungar! De är av vårt kött och blod och jag har äran att få vara deras mamma... Tror nog inte jag kan älska dem mer än jag gör.. Finns det verkligen mer kärlek att ge?


Småländskt

Idag kom en del av Småland på besök, farmor och farfar tittade förbi. Det var ett tag sedan de såg trollen och kände att de ville komma förbi!
Efter mycket grillning och annat mums åkte de hem igen och jag gick och nannade för att orka jobba natt!


Timon när han lugnat sig...

Eftersom de hade med sig vovven stängde jag in katterna i vårt sovrummet, men Melvin ville visa farmor vårt rum och öppnade dörren. Ut kom Timon, killen som inte vill vara instängd, och det första han såg var hunden. Jag har nog aldrig sett en katt fluffa upp sig så mycket. Sekunden efter fick jag plocka ner honom från gardinen. Han fräste, spottade och svansen var en stor piprensare!

Igår när vi var på Citygross och handlade hittade vi nya skor till Isabell. Eftersom nu allt har blivit så hightech även där så scannar man ju själv in allt och lägger i påsar som finns i en vagn. Väl framme vid kassorna så betalar man bara, snabbt och enkelt. Ja.. ni vet. På Citygross i Höör är leksaker, kepsar och skor först när man kommer in och sedan har man resten av affären framför sig innan man kommer till kassorna. Så en dag då man storhandlar kan det ta ca 1-1/2 timme innan man är klar, vilket gör att man glömt vad som ligger längst ner i påsarna. Typ.. ett par skor med larm!! Vi märkte inget, systemet sa inget och inga larm tjöt! Vi märkte detta idag när vi skulle ta dem på henne, att det satt ngt stort hårt plast på sidan. Suck! Bara att åka tillbaka och berätta hur det låg till och hon var inte alls förvånad, jag var alltså inte det första... !




Imorgon är det kalas, ska bli kul! Melvin är taggad att få träffa Minna igen.. Lovely love??

Nu måste jag följa schlagern lite.. Så jag vet vad folk pratar om!


Ständigt nya bus!

Jag kan inte förstå hur det kan ha blivit såhär varmt över en natt! Det är sjukt skönt men hann ju inte ta fram sommarkläder, sommarskor och solkräm! Barnen har äntligen rätt kläder på sig när jag hämtar dem, jättegött eftersom jag är trött på att tjata! Den energin och tid det var vill jag lägga på annat!

Imorgon är det en ny Intervju, kl 16.30! Verkar otroligt roligt, ett byggföretag och tjänsten är projektadministratör .. Håll tummarna!

Men nu ska jag först dejta John Blund, jag är sjukt trött och behöver varenda minut för att fungera imorgon ..

Nighty night...!

 


Det blir varmt!!

När solen steker på om dagarna blir det otroligt varmt i bilarna! Den djurägare som inte förstår att man ska hålla hundarna hemma när man åker och handlar har jag lust att straffa. Spänna fast dem på en parkering under de varmaste timmarna, svetsa fast dörrarna och bara stå och glo!

Lägg detta nedan på minnet!!


Lite fler bilder...

... På allt eller inget :)


Bror e bäst!

Sitter på jobb och får denna bilden av sambon! Jag vill bara hem och pussa på dem!!


Bilder säger lite grann

Det blir inte mycket text idag, utan bara en del bilder....
Både idag och imorgon...


Våra Cirkus kameler!





En dag i Skånes Djurpark...









Natti natti.. !!


Är jag po lannet nu?

Förra helgen var det kosläpp på en av gårdarna i Höör. Givetvis var vi där tillsammans med grannar och andra vänner. Det var kallt, småregnade lite MEN vi var fullt påpälsade och hade tagit oss längst fram så att barnen kunde se.. yeaaayy! Sen att man har en Melvin som gnällde om allt gjorde inte saken speciellt rolig! Han skulle inte stå, han skulle inte sitta, han skulle inte vara i famnen, inte heller i vagnen och absolut inte på sin pappas axlar. Nähä, ska du sväva i luften dårå?? Gah.. ibland driver de en till vansinne! Men efter att ha mutat honom med 3 ... t r e ... stycken "oboydricka" var han tyst som en mus!





Den andra fisen i familjen satt tyst i sin vagn och tuggade på bullar! Så länge hon hade en i handen satt hon fint och smakade på de ena efter den andra. När det väl var dags för korna att springa fick hon vara i famnen och hon skrattade så hon kiknade. Det gillade lilltjejen, vi var ju så nära att hon nästan kunde pussa dem på nosen!





Och visst fick hon sällskap av Tova, en annan fikaglad liten tös!

 

Och här kommer korna!!





Mitt solsken!

Mitt i allt elände med dagis och förkylning får man se sina underbara barn skratta! Bilden nedan är på en nyduschad och matad Isabell .. Gladare kan man nog inte vara!

Annars är allt lugnt, har huvudet fullt med snor och det susar otroligt i öronen... Som alltid när jag blir sjuk!
Men imorgon blir det läkaren för barnen, Isabell ska göra en årerkontroll och Melvin får snällt följa med. Lovat honom pommes efteråt så det får jag väl fixa :)

Nu e kl 23:24, inte många timmar kvar tills jag ska upp.. Fy.. Natti!


Dagens Checklista!

Ringt rektor - Check!
Ringt A-kassan - Check!
Ringt 2 kronor - Check!
Lägga ut Donna på Facebook - Check!
Packa barnens skötväska inför shoppingturen - Check!
Gett katterna mat - Check!
Plockat ögonbrynen - Check!
Planerat kommande vecka - Check!

Och sen tog jag och barnen en runda till Nova Lund och handlade lite till Isabell. Jag köpte faktiskt nya galonvantar till barnen så nu finns även detta på dagis. Hittade en sjukt snygg jacka till Isabell som jag la undan och sen glömde jag bort det. Ringde i panik till Lindex 10 min innan se stängde och undrade om de kunde hålla den tills imorgon.. och det kunde de. Yeeay!



I veckan var jag och Melvin på Cirkus här i Höör! Det var riktigt kul, jag har inte varit på cirkus sedan jag var liten, jag var lika uppspelt som Melvin ... om inte värre! Det fanns hästar, hundar, kameler, lamadjur ... och flickor som dansar! Melvin är endast 3,5 år men hade redan rätt för sig, tjejerna blev hans favorit! Kan ju berätta att jag fick fråga flera ggr vad han sa för jag trodde jag hörde fel, men icke.. "Mamma, när är det tjejernas tur att dansa?"  Underbara unge!!





Isabell talar med "mormor" i sin leksaksmobil!


Röda pjux!!

Isabells knubbiga fot kommer inte ner i normala stövlar men idag hittade jag ngt åt henne! Hon fullkomligt älskar dem!

Nu blir dagis kanske nöjda! Nu kan det inte bli fel :)


Sudda sudda!!

... Det är guld värt att kunna blogga via mobilen, M E N skriver du fel och missar att ändra innan du trycker på knappen "Publisera" så är det kört! Går icke att ändra ...

Så den där autokorrigeringen är fan icke bra!!


Grå och fluffig!

Igår hade kisarna en bussar, iallafall Memphis! Den lilla gula musen han hittade i en undangömd vrå visade sig vara en rolig leksak! It's mine!!

Helgen bestod av jobb och mingel med grannar! Ovanför vårt hus finns ett gammalt kolonihus som ett par köpt och nu ska bygga nytt på. Eftersom de är relativt nyinflyttade ville de lära känna oss runt omkring... Kanonbra initiativ ! Det var otroligt trevligt, barnen sprang loss bland virke och stubbar och jag krängde korv m bröd! Mumma!
På väg hem sprang Melvin först och ut på vägen. Tack och lov kom det ingen bil och när jag väl kom fram till dörren så tittade han ner och sedan upp på mig igen..."mamma, jag var kissig men kom inte in". Då kan man ju inte säga till honom och predika att inte springa ut på vägen, han ville ju bara hinna kissa :)

Hoppas ni haft en bra helg!


Tändstickor tack!

Ögonlocken känns tunga och kroppen matt efter så många dagar av att stiga upp tidigt. Men det är skönt att jobba, det är skönt med rutiner igen!

Väl hemma efter en lördag på jobb fick jag det bästa välkomnandet ever, två små änglar som kom springande! Hur mysigt är inte det!! Men efter två sekunder var det bråk mellan dem igen, Melvins bilar är poppis!


Hur smutsig kan man bli?

Idag var det min tur att hämta mina små troll på dagis, och jag längtade hela vägen hem! Att mötas av två glada barn som kommer springandes emot mig är nog det bästa ever... Kan man bli gladare??

Synen som mötte mig var hemsk, de hade sand långt in i öronen! Vad gör mina barn på dagis egentligen? Leker kurragömma i sanden?

Väl hemma åkte kläderna av och det blev duschen för dem båda. Sambon suckade! Vadårå? De är ju skitiga in till huden.. Tyckte jag iallafall! Klart det ska duschas och fixas! :)

En timme efter barnens läggdags vaknade Issa och hon var orolig och varmare än solen varit idag! Febertopp på 39,5 grad och frossa :( Fick ge henne Ipren och sen satt jag länge med henne i rummet tills jag märkte att hon blev svalare och var åter tillbaka till sitt egna Issa. Älskade tjejen, vad ska du nu åka på??:(




Ett inlägg

... Som gjorde min dag! Tack underbara Cecilia!!!