Vi ..

.. önskar er en trevlig helg!


Snurr och prutt!

Nä.. jag är verkligen kass på att skriva, uppdatera min blogg och visa världen mitt och barnens liv. Så kass!
Men jag har insett att jag inte har mycket till tid efter att man pendlar ca en timme enkel resa per dag till jobb. Väl hemma myser man med trollen, ser till att de inte slår ihjäl varann, att de får mat i sig, blir duschade, får nya pyjamaser .. och sååå mycket mer.
När de sedan väl ska somna så ska man läsa saga, skratta, skoja, prata, gå på toan, kom på att man var hungrig, eller kanske törstig... för att till sist lägga sig bredvid dem så att de ska somna tryggt och mysigt. Och det är då det händer.. man somnar innan de har hunnit stänga sina små ögon. s u c k!

Eller, om man nu lyckas hålla sig vaken under nattningen, så tar det nog max 10 minuter innan man ligger och snarkar i soffan. Det var den kvällen det, alltid lika pigg och alert .. NOT!

Men jag LOVAR att jag ska skärpa mig, även med bilder och sådant. Jag har inte tagit många bilder de senaste halvåret med min systemkamera.. vet faktiskt inte varför .. men nu är det ändring på det! Lovar! Verkligen!

Så.. nu en bild.. sen ska jag gå och lägga mig.. :) Förvånad?

 
 

whops..!

Så var denna månaden slut! Vad hände egentligen? Och vad har vi gjort dessa dagar...? Vab, förkylningar, jobb, jobb, jobb, ytterligare förkylningar... Och sen blev det februari!

Jobbet går sjukt bra, det är otroligt spännande men vissa dagar väldigt svårt. Jag är en väldigt blödig person och när ngn mår så dåligt att de gråter hejdlöst gör ont i mig... Vill bara krama om dem.

Men idag är det fredag.. Och mys med ungarna hela helgen... :)