En bra dag

Någon minut innan klockan slog 12:12 den 12/12/12 fick jag frågan av Franz :''ska vi förlova oss''.

Mitt svar tillbaka innehöll många frågor av en annorlunda karaktär.. ''är du full?'', ''har det hänt något? '', ''förlova oss utan ringar? ''

Men mitt slutgiltiga var såklart ett ja! Hur kul som helst, ja bär ofta ringar men har aldrig varit förlovad.

Några veckor efter kom äntligen ringarna.

. Så fina..!

Nytt år, nya möjligheter!

Och nu var vi inne på 2013! Vart tog året 2012 vägen? Vart tog hela december månad vägen? Jag vet inte.. för jag har inte hunnit med att alls, utan hela december gick snabbt.. otroligt snabbt.
 
Vi har haft folk här nästan varje helg, otroligt kul men man blir väldigt trött. Barn som lekt med sonen på hans kalas, 2 olika julaftnar eftersom mamsen jobbade den stora dagen. Sen kom min födelsedag, 35 blev denna tant, och då var släkten här och firade både mig och Melvin. Det fick bli så eftersom vi inte hade någon annan helg vi kunde ha dem här. Så jag tänkte på Melvin först och lät mig själv stiga åt sidan. Men så är det, man gör allt för sina barn.. jag får fira med vänner vid ett annat tillfälle.. :)
 
Och sen hade vi ju nyår här. Svinkul, grannarna med barn kom förbi och så även Sara och Peter med sina underbara kids. Fulländat och kul! Barnen busade tills de inte orkade längre utan somnade i högar på varann.. i stort sett. Det regnade och blåste storm så man kunde inte stå ute och låta våra thailändska flygvarelser bestiga himlen. Men men.. vad gör det när vi hade snacks och sprit på bordet?
 
Och nu blev jag sjukt trött, så jag tänker avsluta kvällens inlägg med bilder och önska alla en oooootroligt skön
helg.