Denna dagen är enbart tillägnad Peter.

... Grattis på din 40 års dag ...


Idag skulle du fyllt 40 år, men för 11 år sedan tog cancern ditt liv. Det var orättvist mot dig som kämpat så, och mot oss som stod bakom dig och kämpade med dig under hela tiden. Samma år som du fick beskedet att sjukdomen fanns i din kropp hade du träffat en tjej, fått rättsida på ditt liv och verkligen fått livet tillbaka. Men det försvann lika snabbt igen, den 7 Augusti för 11 år sedan tog ditt liv slut på lasarettet i Lund.

   

De första åren var svåra, det är fortfarande svårt men nu har jag accepterat att du inte är kvar hos oss. Att inte kunna sitta vid din grav idag gör väldigt ont, men jag hoppas att tiden på minneslunden räckte. Det var blåst och hagel, men det är din födelsedag.. du skulle ha fyllt 40 år!

Du finns alltid hos oss, alltid, alltid, alltid.. men det tror jag du vet. Hoppas snart kunna besöka din grav, ta en tur upp till småland och säga hej .. precis som jag brukade göra.

Mamma och Camilla hälsar oxå.. Vi Saknar Dig!
Love U
Din lillasyster



Kommentarer
Linda/Gulligullan säger:

Beklagar :( Det är så orättvist när någon måste lämna livet alldeles för tidigt.

2008-12-07 | 14:37:34
Bloggadress: http://lindasdagar.blogg.se/
Maria-I säger:

Åhh, Malin! Skulle bara gå in & se om du skrivit några ord om er lille och fastnade här istället med tårar... Vad orättvist och hårt livet är ibland, det finns sorger som kräver mer än ett liv att komma över eller hur? Otroligt ledsamt att läsa dina ord... Själv har vi ingen i familjen som dött ifrån oss, men det finns fler sätt att förlora någon på har vi fått erfara tidigt.

Största kramen till dig vännen, din bror såg ut att vara en underbar och härlig människa!

2008-12-15 | 09:07:23
Bloggadress: http://vintagemorrhar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback