Gos med världens bästa...

Jag och Melvin hade en mysstund i soffan... Mitt älskade hjärta, hur jobbig du än kan vara med ditt trots älskar jag dig över gränserna!


Timmar ..!!

Jag är sjukt behov av att sova fler timmar! Helgen har varit mycket vuxenbus, kalas och lite sömn...*gäsp*!

I fredags var vi ute med jobb, vi firade fyra veckor på Skatteverket! Det blev därför AW på tunneln och sen Lilla Torg! Sjukt gott och jävligt kul!

Jag var hemma sent, full och jäääättetrött! Men jag var uppe kl 08 och åt frukost med familjen.. de ni!!!

Idag har jag jobbat extra i Eslöv, och började därför kl 6.25!! Sjukt tidigt men vad gör man inte! Ska nog lägga mig samtidigt som barnen ikväll, jag e trött!


Helgens bus är över.. För denna gång!

Hur trött kan man bli på en skala egentligen ? Kl är 20:52 och jag ligger nerbäddad, trött och skallebank!
Helgen har varit mycket bus, först ut blev Eslöv där Melvin och Alex lekte sig trötta! Vi tog tåg både dit och hem!
Idag var det grannarna som var på lekträff och det var mycket stoj!

Men det är kul när det händer mycket bus, det är ju så det ska vara!


Grunderna avklarade!

Se.. Hon kommer bli en kanonbra förare! Grunderna är redan inlärda, händerna är "tio i två", hon är koncentrerad, rak i ryggen och blicken fokuserad ... Mer behövs inte!!


En födelsedagsgris!

Igår fyllde papsen år så efter jag tog jag tåget hem, bytte tröja och sen körde vi direkt till Staffanstorp för att gratulera! Jättekul, barnen tyckte det var roligt och Melvin var i extas! Det finns ju en traktor i ladan .. Stor fin traktor!

Efter att ha ätit mycket gott och druckit mängder med kaffe åkte vi hemåt! Tror inte vi hann utanför gårdsplanen förrän båda barnen somnat!!


Lukten kom som en överraskning..!

Jag har väntat in i det sista med att kastrera Timon. Inte för att han är raskatt, ska bli pappa eller ekonomiska anledningar utan helt enkelt för att jag tänkte inte på hur gammal han är.

Men jag blev påmind i påskhelgen! Herrejesus som det börja stinka, från en kisseristund till en annan! Och det finne folk som lever med detta dag efter dag... Fy fasen!

Men Jag trodde ju aldrig att jag skulle få tid direkt.. Men det fick jag, 10 min efter att jag ringt stod vi utanför deras dörr! Thank you!

Nu e Timon groggi och jätteklumpig :( men några kulor lättare :)


Lite av en busfabrik!

Idag hade jag en hemlighet för Melvin, bästa kompisen A skulle komma på besök! När det var 10 min kvar berättade jag detta för honom och han blev lyrisk, ställde sig vid fönstret och frågade vart 3:e sekund när A kom! "Mamma, när kommer min bästa kompis?" "Kommer han idag Mamma?" Miljoner frågor ställdes i väntan på kompisen.. =)


".. Mamma, titta!!"


"...där kommer de ju!!"

Och sen var det bus efter bus efter bus! Isabell var inte sen att hänga på, hon försökte springa ikapp, sno deras bilar och forcera Brio tågbana som de byggt upp. Hon blev inte så omtyckt! Men hon är ju tjej, hon bryr sig inte utan styrde bort mot annat att leka med.. =)
Memphis fick sig en liten kelstund...

   

 

Mitt älskade hjärta är hos mormor tills imorgon, saknar honom redan. Och när han kommer hem ska vi gå runt i huset och se om påskharen varit här, kanske .. kanske inte.. *fniss*
Tyct är det iallafall, Melvin är inne i ett stadium där han pratar oavbrutet! Jag lovar er, han är inte tyst en sekund utan allt han säger kräver ett svar från oss, och sen är det följdfrågor på följdfrågor! Det tar aldrig slut, men jag är glad att det är så och inte tvärtom...

Glad påsk!

 


Som det kan gå!

Melvin spexar ofta inför lillasyster Isabell och hon fullkomligt älskar det. Men mitt i allt det roliga kommer Melvin av sig, händer lite då och då, och en olycka händer... =)
Se själv och lyssna på vad mitt hjärta säger..


http://youtu.be/uXorKs_BsgY

Pickaboooo

Vi kommer inte fram förrän den där brummande Draken har gått hem!


Nähä!!!

Varför ska jag kunna ha EN blomma i fönstret utan att den blir attackerad av en katt?
Timon... Härmed förklarar jag krig !!