Mat kan vara farligt

Som många vet så har Melvin inget som helst intresse för mat, hade han fått välja så behöver man inte äta. Det finns inte ett gnutta intresse för att ens smaka vad det är som serveras, utan han vill ner och leka. Varför äta när man kan leka med sina bilar? Bara undrar.

Både jag och sambon har tröttnat nu, vi orkar inte lura i honom mat längre. Det är väldigt frustrerande att försöka pricka rätt, att få in maten i en mun som håller på med allt annat. Så vi har gett upp och hoppas att han snart kommer inse att man faktiskt måste äta för att orka med dagen. Vi har gjort det förr, låtit de olika mattiderna passera utan att få honom att äta men han var yngre då, nu tycker vi att han borde förstå. Men än har polletten inte fallit ner, magen kurrar men han tar kanske max en tugga på frukostmackan och två matskedar mat vid lunch. Han lär sig snabbt med allt annat vi visar och lär honom, så kanske kanske snart!

Lilltjejen blir bara mer och mer stabil, hon vänder sig snart och kanske rent av springer imorgon! Hon skulle vilja iallafall, det märker vi på henne. Min lilla dam, solstrålen!

Igår var det köpenhamn för mig och Zaklina. Vi åkte in tidigt på morgonen och åt brunch för att sedan bara gå runt och njuta. Jättehärligt, verkligen en underbar dag. MEN sen strulade tågen på vägen hem, över 2 timmars försening... men men.. vi hade haft en underbar dag!

Nu dags att ta tag i saker, ska plugga lite kamerablixt inför bröllopet.. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback