4 veckors kontroll

Imorgon kl 18:25 är det exakt 1 månad sedan vår son föddes. Det är då exakt 1 månad sedan han landade på min mage och vi blev lyckliga föräldrar som skickade mms till alla nära och kära!! Ofattbart..
Han vägde då 4280 .. i onsdags visade vågen 5470, så han har inga problem med att gå upp i vikt. Vår egna lilla klump..



Vår lilla son vet hur han ska få sina föräldrar extremt trötta. En fix idé som började vid 3 veckors ålder, att inte sova! Varför ska han det, finns ju så mycket som händer runt sina föräldrar. Istället blir han övertrött och känner för att skrika så högt han kan. Och länge! Kan lova att det inte är något fel på hans galande, det hörs nog till andra sidan gatan.. om inte längre.
Men tills sist deckar även vår lilla son av utmattning och sover i stort sett hela natten...

Dock igår kom hans mamma på en lösning, eller ett försök till en lösning. Gå honom trött!! Kl 13 började hon sitt barnvagnsrace och gick i 5 timmar med honom. Vi pausade för blöj och mat paus, men sen var det iväg med vagnen igen. Han sov gott, och länge! När han vaknade gullade han lite, åt och sen somnade han igen.. inför natten. Visst, det var lite tjuriga miner och han vaknade till någon gång mellan nattningen.. men inte alls skrik som andra dagar.
Ser det som en seger .. 1-0 till mamma!!



Försökte på mig samma sak idag igen, var ute nästan 4 timmar och han sov hela vägen. Hade inte samma tur idag, blev ingen paus så han var vrålhungrig när han vaknade och efter att ha smaskat i sig hur mycket som helst var han ju fortfarande pigg. Lite bråk om att nanna hade vi och jag gav med mig.. ut med barnvagnen igen.
Nu sover han, tack och lov...  1-1 till Melvin..

Katterna njuter som vanligt i vår närvaro så melvin har inte skrämt iväg dem. Grålle börjar njuta mer och mer av tillvaron.. se efter själv.. =)

 

Natti..


Kommentarer
Else säger:

Fniss, jag känner igen det där. Bertl sov aldrig på dagarna när han var bebis, såvida jag inte gick ut med vagnen... Vi hann inte mer än fem meter så sov han och sen sov han tills vi kom hem. Om vi var ute 30 minuter sov han 30 minuter, var vi ute i 4 timmar sov han i 4 timmar. Men så fort vagnen kom in i hallen var det kört. Fast på kvällarna somnade han alltid.



Det är ju tur vi går mot en vår, då är det så mycket trevligare att vara ute och går, typ.

2009-01-10 | 09:02:18
Bloggadress: http://elsessida.spaces.live.com/
Cecilia säger:

Gud vad han växer!! Han är snart lika tung som Higge ju! ;o)

2009-01-10 | 13:38:51
Bloggadress: http://ciliak.blogg.se/
Camilla säger:

Oj oj oj.. Vilken attityd han har på det kortet he he

2009-01-10 | 23:01:41
Bloggadress: http://jrt-flickorna.filosoferar.se
Maria-Isabel säger:

Vilken söt liten pussmun, och han har ju blivit en liten grabb, ingen tvekan om den saken...

Hoppas att jag hinner in till er i veckan, hu, fortfarande fullt upp med julbilder och sedan 20 kolonikatter att försöka hålla koll på, önskar dygnet hade mer än 24 timmar just nu!! Tänker på er & hoppas att vi ses snart!

2009-01-11 | 21:25:22
inger säger:

Väldigt vad han växer,ska han bli sumobrottare?



Go är han i alla fall.

2009-01-11 | 22:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback