Stanna tiden!

Nu går det för fort! Melvin bara utvecklas och jag hinner inte med.. vart är min lilla son som mest bara jollrade och ville stå i knäet? Nu springer han runt i sin gåstol, har lärt sig att om man hoppar i gåstolen så kommer man över de små trösklarna!! Så idag var han på väg ut i köket till papsen som lagade mat .. jollrandes!! Vilken syn, katterna sprang för livet, deras trygga tillvaro på andra sidan tröskeln är nu förbi!

 

... Melvin påväg mot nya mål ...

Han sitter nästan själv, det är väl jag som är nojjig så jag sätter kuddar runt honom.. ifall han skulle få för sig att trilla! Våra ensamma dagar när papsen jobbar är vi mest ute, han sitter nu upp i vagnen så han kollar in ALLT som går att se. Vilket gör att han somnar gott i vagnen.. *he he he*.

Senaste tiden har det varit mycket med föreningen, det händer mycket på sommaren. Förra helgen var det Hund & Häst Show i Malmö och vi var givetvis bjudna att stå och då tackar vi inte nej! De dagar jag var där höll Melvin mig sällskap några timmar och flörtade med tanterna som kom förbi .. och han lyckades! Hade Melvin fått bestämma hade han försökt rycka i alla svansar han fått tag på, det fanns ju massor av mysiga "gosdjur" överallt!!Nu e det dags att sova, imorgon är det en ny dag...

Kram från oss

Besök hos Kusin Susanne & hennes pågar..

För inte så ängesen var vi hos min kusin Susanne och hennes pågar. Vi ville överlämna en present som tack för att hon gjorde Melvins dop så fint! En tavla av henne och Melvin, jag tyckte bilden av dem i kyrkan var så vacker att jag gjorde en förstoring och ramade in den. Och klart blev det Melvin gos med Susanne.. 


Modell för en dag!

Skulle ta foton till Rädda Kattens webshop och använde Skrållan som modell... Nu vägrar hon lämna kattbädden, så jag får väl köpa en av dem.. =))
Vatten e kul!

Är helt slut efter en dag med Melvin på babysim. Lillkillen bara ÄLSKAR det, han njuter av att plaska och få smaka på vattnet... lyckan e gjord!  

Men jag e trött, såååå trött.. och det är även Franz. Blir mycket stim på väldigt kort tid...
Syster min följde med, jättekul att ha henne där!Klockan är inte mycket, barnen leker fortfarande ute på gården.. men jag kommer säga Go´natt nu...

Kram

2 bissingar på väg...

Såg igår att där var ett liiitet riskorn längst ner till höger ( vår höger ) men idag är det även på den vänstra sidan.. =)
2 bissingar samtidigt.. inte konstigt att han tuggat på ALLT han kommit åt!!


Fika med Zara

När solen tittade fram för ngn vecka sen passade jag och Melvin på att gå och fika med Zara. Slottsparken har det mest mysiga café man kan tänka sig, mitt bland grönska och fågelkvitter.Och Zara var inte sen med att gosa med Melvin.. han njöt som vanligt..=)

 


En god natts sömn...

Nu i två nätter har Melvin sovit hela nätter, så jag har fått sammanlagt 7 timmars sömn!
Otroligt, det är så skönt att känna sig utvilad! Kanske är det bara en tillfällighet, men jag tar vara på dessa 2 nätter .. det har varit guld att få sova!Visst e han duktig, somnade kl 20 och sov fram till 06. Då åkte nappen in och sen väckte jag honom kl 07!!

Kram från oss...

5 månader och 2 dagar gammal..

Vilken helg, vilken vecka! Dagarna går så snabbt att jag inte hinner med. När väl sambon är hemma och tar över lite så är det ju nästan dags att nanna för att orka med nästa dag.


.. Melvin spanar på brudarna i Slottsparken ... Kolla in den lilla gumpen!!!

I söndags blev vår lillkille 5 månader. Det är inte sant så snabbt tiden har gått, jag kan inte riktigt förstå det. Han pratar, försöker halvkrypa, har fått tänder och sitter snart själv och leker. Underbar tid, en helt annan komunikation med honom.. han lyssnar och svarar, ofta med ett brett smile...Vi fick finbesök för några veckor sen. Franz barndomskompis föräldrar, familjen Hikmet, var nere i Skåne och passade på att komma förbi på en fika. Vi hade det jättetrevligt, de stannade inte länge eftersom vi skulle till Antons dop. Men det blev en fika och massor av prat ..
Stressade till dopet som var jättefint. Antons somnade i mammas famn och Melvin höll låda med fabror Andersson i kyrkbänken. Skrattet hördes långt och längre.. Tur det inte var åt andra hållet..=)

 

...

Snart 5 månader

Mycket händer om dagarna, hinner inte med att blogga.. men jag ska ta mig tid varje kväll. Jag måste, jag vill så gärna ha all utveckling skriven.. jag vill, jag vill!! =))

Imorgon är det babysim, jag längtar. Vår lilla charmör älskar att bada, han plaskar och skrattar hela passet igenom. Så kul, jag bara njuter!
Igår möblerade jag om barnvagnen, det blev en sittvagn. Melvin brukar sitta upp när vi är ute och går, men svårt att hela tiden palla upp med kuddar och filtar.., blir en hel del man får dra med sig.. =( Så idag var det test, och han somnade i den trots att den inte var lika mörk och igenbommad som liggvagnen.. !!Veckan har gått snabbt, har träffat andra mammor och lunchat med Josefine från jobb. Hade så mycket att prata om, det var ett tag sedan vi sågs! Melvin var med i början, satt i vagnen och lekte med sina saker.. men sen la han sig ner och somnade utan problem! Jag var chockad... det händer sällan!! Killen var trött... =)Nu e det nannedags, Melvin har somnat och kommer vakan vid 03.. jag vet.. men kommer söva honom igen, vi ska försöka få honom att sova hela natten.. hellst. Han har slutat äta sina nattmål, så då är det ju dags att sova istället..=)
Får se hur det går... han vill inte upp iallafall, ofta är det bara nappen som ska in igen..

Natti