En fläskläpp senare ...

... Melvin älskar att hoppa och det kan vara från allt möjligt. Idag på dagis skulle han hoppa från sandlådekanten, den är inte alls hög men väldigt bred, men halkar och slår i ena sidan av munnen och kinden.
Det blödde lite men det var enbart i kinden så inga tänder skadades...han tog nappen och allt har varit som vanligt. Men han ser lite rolig ut, när jag kom trodde jag först han målat sig som Jokern... ett stort rött smilande band syns på ena sidan.. =)


Men lika glad för det är jag...

Nu kanske han väntar tills isen lämnat Höör innan han hoppar nästa gång.. eller så får man gadera honom med spikskor tills halkan är helt väck.. =)

Rost åt en viss röd volvo!

På väg hem från Lund hamnar jag bakom en bromskloss. Inte direkt bakom, utan det var en låååång kedja av bilar som fanns framför mig. Jag såg först inte vad det var som fick kortegen att köra i 60 km/ timmen på en 90 väg, utan svor högt över dessa traktorer. Melvin snappade efter, inte svordommen, utan började leta efter traktorn jag pratade om.Bromsklossen på väg hem var en röd volvo 740GLT, och jag tror inte att han förstod att bilen kunde gå lite snabbare. Det var fint väglag, solen sken och det var plusgrader! Men nä... han stannade hela kortegen genom att köra betydligt saktare än vad som var tillåtet. När det var 90 km / timmen körde han i 60 km i timmen och 40 km i timmen när det var en hastighet på 50.

Jag brukar inte vara negativ, jag brukar inte vara bitter och sur.. men denna bilförare låg inte högt på min lista, eller de andras. Har inte hört så många tuta på samma bil!

Men visst... volvo klassas ju som traktor, så helt chockad ska man nog inte vara!


Söndag redan!

Imorgon är det baskemaj jobb igen, helgen går allt för snabbt! Men idag händer ngt kul, jag och Melvin ska köra till Lund och träffa Irene och hennes underbara son. Ska bli så kul! Längtar!

Igår fick Melvin tag i Franz mobil, den ska man inte lämna ensam på ett bord, och han navigerade sig fram till youtube och kollade på tågen! Kolla in filmklippet... =)

http://www.youtube.com/watch?v=D2OtuNQjuVc

Nu ska jag packa Melvins skötväska.. hörs sen.. =)

Kaos nattetid!

Vet inte alls vad som har hänt men Melvin har börjat vakna kväll/nattetid och vägrar att somna om ifall det är Franz som kommer in i rummet. Han har blivit så fruktansvärt mammig, i alla lägen! Ska det bytas blöja och Franz tar honom ska jag vara med, ska jag på toaletten ska han vara med, ska han få vatten ska jag ge honom det.. bara jag som gäller. Och hur kommer detta sig? Är det en fas de går igenom?
Och inte nog med det, han är omöjlig att lämna på dagis. En jobbig period just nu, han gråter och släpper verkligen inte taget om min jacka. Dessa små händer håller hårt i tyget och vägrar släppa... mitt mammahjärta håller på att spricka just den sekunden .. ( och flera timmar efteråt ). Veckan med inskolning gick bra, sen kom helgen och sen blev han sjuk.. så det blev ett långt uppehåll, så jag kan förstå honom.
Men eftersom vi inte haft detta problemet tidigare, han har aldrig varit ledsen på dagis förutom lite "smågnällig" i slutet av december på det gamla dagiset. Men skrika och gråta är inte något vi är vana vid... jättejobbigt!


En trött kille i soffan...

Annars flyter allt på, även på jobb trots att jag hoppar mellan olika avdelningar. Allt för att få in pengar nu innan man ska gå på mammaledighet, vill inte ta av mina mammadagar än.. de ska sparas så jag kan vara hemma i all evighet.. *önskar*! pendlingen går bättre och bättre, gillar verkligen de nya pågatågen! De är rymliga, tysta och verkligen härliga att sitta i! Folk stirrade lite konstigt på mig i tisdags när jag stod på perrongen men vägrade gå på det försenade öresundståget! Efteråt, bara några minuter, skulle ett pågatåg dyka upp och det ville jag vänta på! Det var så in i attans kallt men jag orkar inte stå i 35 min på ett överfyllt och tråkigt öresundståg när jag kan få sitta mysigt på ett pågatåg!


Me like de nya tågen!

Kolla filmen.. lite mörk men man ser alien som befinner sig inne i magen.. scarry.. =)

http://www.youtube.com/watch?v=W6HGW5ViixE


Ha en underbar helg!Knytet är en liten tös..!

.. en stor tös!! =) Enligt barnmorskan ska det bli en maffig tös som kommer ut! Och då undrar man ju, hur är det möjligt??!! Varken förra graviditeten eller denna åt jag speciellt mycket, fick inte sug för ngt, äter något nyttigt och går själv inte upp så mycket i vikt,... men ändå blev det stora barn! Är väl som BM sa idag, handlar om anlag och moderkaka... jag har tendens att bli lite småfet OCH jag har en näringsrik moderkaka... =))

Ett litet liv i bilder...

... har vabbat idag och sorterat lite bland bilderna i min iphone ...

 
Först in på dass.. kranen kan ju vara igång!


Tågtur till Malmö, killen är i extas!

 
Före ...                                             ... efter


Grålle hittade en plats i filtparadiset...


.. det var så skönt.. !!


En ny sysselsättning.. lägga "pusse".. =) Tack "Boppi" ..

Nu är familjen samlad, lillkillen plöjer loss och jag försöker stänga ute allt bus.. öronproppar nästa kanske??


I förra veckan, i dag men det blir torsdag...

Vi har flyttat vårt sista ultraljud några ggr. I torsdags förra veckan skulle vi gå på ultraljud men eftersom Melvin hade inskolning på dagis fick vi inte lämna honom så tidigt som vi skulle vilja. Och man får inte ta med sig barn på ultraljudet, så det fanns inget annat att göra än att boka om tiden. Denna veckan har Melvin varit sjuk så vi fick flytta det igen, men kan han inte vara på dagis nu på torsdag får jag gå själv trots att Franz så gärna vill följa med. Smärtorna och den hårda magen gör att jag vill veta hur det ser ut där inne...


Melvin bygger lego.. med lite hjälp från mig.. :)

Jag känner mig lite stressad eftersom det är sista veckan på jobb när det gäller det projektet jag håller på med. Varje dag kommer det in nya uppgifter så jag har svårt att knyta säcken, känner att jag får ta det som det kommer.... Imorgon ska jag vara hemma och vabba, försöka sköta jobbet samtidigt. Melvin sover rätt bra mitt på dagen så jag hinner göra en hel del!

Vad säger man om bilderna nedan? Där Melvin är hittar vi även Memphis! Lite suddiga bilder men man ser hur de leker med Memphis leksaker...

 

Går inte att lägga upp fler bilder, ngt konstigt med sidan. Sådant gör mir irriterad, teknik som jag inte kan påverka. Nä... bäst att logga ut och försöka igen imorgon. Snart bra tv... =)

Ha en bra kväll!

Bowlingklot på väg ut ?

Som ett brev på posten efter en vecka på nytt dagis kom ögoninflammationen smygande på Melvin. Vi hade räknat med att han skulle bli sjuk, ny miljö och nya baciller.. och så rätt vi hade. Men lika glad för det är lillkillen! Näsan rinner ju som alltid, dagisnäsa, men hostan har kommit tillbaka och just nu har vi fått byta sängkläder efter att han hostat tills han kräkt.. =( Men inga sura miner, utan enbart ett "Osch" och sen frågade han efter en ny snuttis.. =)

 

Inatt jobbade jag extra på taxi men hade enorma smärtor i rygg och neråt, kan tänka mig att det är som om ett bowlingklot vill ut just den vägen! Magen är hård som en medicinboll, väldigt obekvämt måste jag säga! Det jag inte fick förra graviditeten har jag fått nu.. alla krämpor kommer krypande. Kanske blir det en tidigare bebis... verkar ju nästan så.. funderar på att snart kanske börja planera in det nya lilla livet.. =)
Så idag har jag tagit det riktigt lugnt, har inte rört mig många knop...

.. och just det, vi har en ny iphone användare i huset.. =)

  

Ha en bra kväll!


Jobbenatt!

Snart är det dags att åka till jobb, har tackat ja till ännu en natt. Inte lika långt in på morgonkvisten som sist...min kropp totalt förbjuder det! Snart bär det av.. ska bara köra förbi affären och inhandla lite gottgott... :))

I torsdags träffade jag på Caroline, en gammal arbetskamrat som jag inte sett på evigheter. Så kul att se henne igen, det fanns massor att prata om och tiden bara flög iväg. Hoppas vi snart kan ses igen, denna gången ska det inte ta 1 1/2 år!

Första veckan på dagis är avklarad och jag vet ärligt inte vad jag ska tycka. Har ingen erfarenhet av att mindre barn är blandade med de stora, så min lilla känsla i kroppen kan vara helt fel! Men Melvin och 2-3 st till i hans ålder är på samma avdelning som barn mellan 3 år och uppåt, och jag såg på inskolningsdagarna att de inte var intresserade att leka med dessa små. Och alla i Melvins ålder är ju inte där samtidigt, sjukdom eller ledighet, så han kan bli ensam liten väldigt ofta. Dörren bredvid har de avdelningen för 1-2 åringar... önskar att han kunde få vara där inne, iallafall till en början och sen succesivt gå över till den stora gruppen. Men jag kan ha helt fel i detta. men jag kan inte bara ignorera min känsla som jag har i kroppen. Har inte haft problem med att känna obehag på det andra dagiset, det var inga problem alls för mig... men nu... På måndag ska jag lämna Melvin och faktiskt ta och fråga dem där, de borde ju ha mer erfarenhet av just detta....

  

Imorse var det pysselmorgon hos familjen Kjellsson/Maikisch. Jag, Franz och melvin satte oss vid bordet och började måla gips... till en början gick det väl relativt bra men sen uartade det ordentligt! haha.. melvin hade färg överallt, så jag bestämde mig för att han skulle leka med händerna... det var lyckat! Efter att ha kladdat ner sig själv, massor av papper, olika gipsfigurer.. inkl min... så fick han en varm dusch. Men kladdet på händerna fick man knappt torka av, det skulle ju vara där!


... i början ser allt ut som det ska...


.. nu börjar färgen hamna på andra ställen än där de ska...


Just nu är min lilla prins & Anton och badar med sina pappor, badet i Höör är helt underbart! Kommer inte få se honom förrän imorgon när jag vaknar upp till liv igen... saknar honom redan!

Dags att åka till jobb... ha en bra lördag! 


Riktig jobbdag imorgon!

Efter 3 dagar på dagis är man lite trött i skallen, ska bli skönt att komma tillbaka till kontoret och jobbet! Det är iallafall mycket tystare där... om jag har tur.. =)


Måla händerna på dagis är en hit, att äta färgen var ännu roligare!

Har just nu en halvnaken kille i huset, han ska kissa på pottan men inget kommer. Men han vill inte ha blöjan på sig heller, så jag får väl hålla koll på vart katterna sen går och "täcker"över.. :) Men kul att han själv tagit intiativet till att använda pottan, ingen stress från vår sida.

Är riktigt velig över vad jag ska göra när det gäller Skånetrafiken. Dags att köpa ny period på mitt pendlingskort, men frågan är om det verkligen är värt det. Förseningar varannan dag gör att ett månadskort snabbt blir onödigt... hmm, vet inte alls vad jag ska göra, men ngt måste jag köpa.

.. och äntligen börjar vi se vår gräsmatta... det är på tiden!

Andra dagen!

Andra inskolningsdagen och Melvin var före mig in i lokalerna... men gjorde en 180 sväng när han insåg att där fanns ju personal han inte träffat tidigare. Igår var en av fröknarna sjuka men hon var tillbaka idag, och det var ju en liten överraskning för Mellbus! =)


Melvins nya kollage till dagis...

Men dagen har gått riktigt bra, han lämnade mig mer och mer så jag kunde få lite space för mig själv. Ett annat säkert kort på att han börjar komma in i de nya gänget är att han spelar allan när jag är där! Så jag känner att imorgon onsdag blir nog sista dagen. sen får Franz lämna på torsdag så får vi se hur det går... :)
Väl hemma har vi bara tagit det lugnt, jag är totalt slut efter en heldag med barn som pratar olika högt! Men jag har fått läsa bok för några barn, klätt både Barbie och Ken och fått köra bilar på en av bilmattorna! Jag lär mig massor.. :)Men det blev lite tidig lördagsfest här hemma för mig och melvin medans vi väntade på Franz... både chips och lite ostbågar! Det var nog jag som krängde det mesta av det, Melvin är inte så förtjust i godis och annat. Både på gott och ont.

Nu är det dags att träffa John Blund, imorgon är en ny dag på dagis...


Helgen över på ett nafs!

Hur e det möjligt att helgen går så snabbt??!!
Sov visserligen bort halva lördagen eftersom jag jobbade natten men ändå.... borde vara fler dagar på en helg!

I lördags var vi i Staffanstorp hos Sara och Peter, hjälpte dem med att installera en sak. Jag var väääldigt seg och helt enkelt borta under kvällen men inte så konstigt. Denna kropp har inte varit upp så länge på evigheter, kan ju säga att det blev en smärre chock! Men vi hade trevlig, åt och umgicks men vi var trötta föräldrar. Haha.. nu kan jag skratta åt det, men vi var barnlediga men när klockan slog 21:00 var vi mer döende än levande.. hahahaEfter att ha hämtat Melvin hos mormor åkte vi till Bjärred och Melvin fick leka loss med A. Jättetrevligt, Melvin och A har det verkligen så kul ihopa! Det är verkligen Kling och Klang! Tyvärr glömde jag kameran hemma så jag har inga bilder.. =( 

Idag blev det inskolning på det nya dagiset och det gick jättebra! Melvin var lite blyg i början, snärpte lite med munnen som han alltid gör när det är människor han inte känner. Men så söt, han fann sig relativt snabbt med de andra barnen och hittade en lika envis pojke som han själv! Till en början var det lite tjafs men sen kom de två att följa varann under dagen.. jättekul! Tror detta kommer gå bra, men verkligen så olikt det gamla dagiset... jag själv saknar det stället sjukt mycket! Här var det inte samma ordning och reda.. och ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR ordning och reda. Här var det lite... lite kaos men på deras sätt.. =) Svårt att förklara, de har ju sina rutiner och jag är så van vid de gamla .. jag får helt enkelt anpassa mig och det ska inte vara några problem. Så länge Melvin är nöjd är jag nöjd!


En trött nyinskolan kille leker med sina älskade pärlor!

 

Nu är det uppdatering av kattgrejor... Ha en bra kväll!

Saknad

Hur kan man sakna en så mycket att det gör ont? Sitter på jobb, har heeeeela natten framför mig och när jag kommer hem får jag pussa lite på Melvin innan jag går och lägger mig. Sen får jag inte se honom förrän söndag eftermiddag.. det gör ont!

Melvin och jag satt lite i soffan innan det var läggdags och han var så mysig, jag fick sniffa och lukta medans han satt och pratade om sina tåg och båtar som var på tv. Saknaden är enorm efter detta lilla troll, denna lilla figur som har en enormt stor vilja men är så underbart hjälpsam i alla lägen!

Men mormor kommer ha ett fantastiskt dygn med min lilla älskling... :)

Satt och kollade i en bok för att fördriva timmarna nu under natten, den heter "Småprat - Stora ord från små barn". Helt underbar, den fick mig att le många ggr...
Ett av dem som är så klockren är: "berätta aldrig för din lillebror att du inte tänker göra det som din mamma sa åt dig att göra" ... hahah.. jag kan se detta framför mig. Eller "om kärlek är som att lära sig stava så villl jag inte bli kär. Det tar för lång tid" ...

Underbar bok, verkligen underbar.. =)


Slut på veckan!

Fredagen är här och nu har vi två dagar ledigt! Idag har jag jobbar hemifrån så jag kunde sova länge, ska jobba extra inatt så jag kände att det var nog bra om jag fick några extra timmar! Denna kvinnan har inte varit uppe så långe på .... jag vet inte ens när det var sist.. alltså är det evigheter sen!

Igår satt jag och Melvin och fixade kortet han skulle ge fröknarna på dagis. Färgen han skulle signera med strök vi över hela hans hand men den hamnade överallt... han var LYRISK! Men det blev bra, här kommer en bild.. =)

Avskedet på dagis var jobbigt, vi har trivs så sjukt bra med plats och personal att vi önskar så innerligt att vi inte skulle behöva byta dagis! Men för Melvins framtida skull, kompisar och så, måste vi byta till dagis i Höör. Men jisses... det har varit ett jobbigt beslut och ännu jobbigare fredag när den slutligen var här! Och klart, denna hormonfyllda gravida kvinna började ju gråta, men jag var inte ensam tack och lov. Till sist grät nog alla, nästan iallafall, vuxna och barnen tittade på oss väldigt ingående. För mitt i alla tårar skrattade vi och kramades så de blev nog lite förvirrade. Men det slutade bra, förutom att vi föräldrar kände oss som skurkar för vi tagit honom därifrån.

Det nya dagiset är säkert jättebra men som jag sagt tidigare så är det svårt att lämna något som man har trivts med... så är det med allt man gillar.

 

Nu ska jag snart till jobb, slutar 06 imorgon bitti och får en liten morgonstund med Melvin innan jag får sova. Sen ska han till mormor och vara där tills söndag. Men då blir det nytt pusskalas!


Melvin grimaserar i badet... =)

Ha en underbar kväll!

Gamla bilder!

Sitter och går igenom min bärbara hårddisk efter bra bilder till Melvins avskedskort imorgon. Hittade bilder från när Melvin började på dagiset och han var ju såååå liten! Herre min skapare så liten och rultig han var! Och klart var jag ju tvungen att ta med några bilder i det kollage jag ska göra till dagis... =)

  
Första dagen på inskolningen....


Här busar Melvin och Jenny, de två hittade varann direkt ...


Detta tog vi för just ett år sedan... så liten, så snäll.. =))

Imorse lämnade jag in bilen för service, lite skulle åtgärdas innan besiktningen som är i helgen. Kankske får jag tillbaka den idag, annars får jag som alla andra ställa mig vid tågperrongen och hoppas att tåget dyker upp. Så trött på alla inställda tåg, så trött på att det kostar mig en förmögenhet varje månad eftersom jag inte kan utnyttja månadskortet. Visst, jag hade kunnat skicka in alla dessa förbannade resegarantilapparna men det orkar man inte längre, utan nu vågar man inte chansa på morgonen. Har man en tid att passa på jobb så ställer jag mig inte och väntar på tåget, 1 gång av 10 är jag i tid men jag kan inte chansa. Möten kan inte vänta pga att jag inte kommer fram varje dag.... irriterande! Sååå.. nu har jag gnällt färdigt.. thank U .. =)

I veckan var jag på fotokurs, den startade upp för den nya terminen. Vi fick en liten inblick i programmet Lightroom och jag gillade det direkt! Så mycket man kan göra, vilken koll man kommer att ha på sina bilder.. helt otroligt! Så nu börjar allvaret igen, jag ska leka ordentligt med min nya kompis... :))

Dags för lunch... men vad....?


Uuuuhhhh, sjuker!

Hela december har jag gått och varit förkyld, som blev till jobbig hosta och sömnlösa nätter! Näsan täppte igen mer ofta och till sist gick jag till vårdcentralen och fick reda på att jag hade ett litet virus i kroppen, men ingen antibiotika.. =( Fick dock hostmedicin och rådet att vila MYCKET! Det blev långhelg och jag började känna smärta i mina bihålor och det höll sig över hela ledigheten.

En dag var det äntligen borta och jag gick till jobb och kände mig riktigt "pigg" jämfört med tidigare. Dagen efter började smärtan i bihålorna igen, men på andra sidan.. och så har det fortsatt.

Just nu har jag vaknat upp ur en dvala, Melvin hade redan lagt sig och jag missade krama och pussa på honom.. =( Franz lagade precis mat till oss så jag började känna mig lite piggare... hatar vara sjuk, börjar bli riktigt trött på det.

Nu ska jag ta täcket och lägga mig i soffan igen... snörvel på er!

Ångest inför fredag!

På fredag är det Melvins sista dag på sitt dagis i Malmö! Jag har sådan fruktansvärd ångest, vi trivs så bra med både personal och lokaler. Vi märker ju även att Melvin älskar sitt dagis, och vi känner att det ska bli svårt att byta. Men det blir säkert lika bra på det nya stället, men är man nöjd med ngt är det svårt att acceptera en förändring. Och vem kommer böla mest? Jo, denna övergravida hormonspridaren!I förra veckan kom Irene och Jonas på besök med sin lilla son. Så fiiiiin han är! Än har de inget namn på honom, så jag får helt enkelt kalla honom lillkillen.. =) Irene var så vacker och glad, underbart att se henne så mysig med sin lilla familj!! Visst håller ni med, han är så ljuvlig!

 

Melvin klappade lillkillen så fint, han var jätteintresserad av vad som låg och sov i sin lilla babysitter! Får hoppas han är lika snäll när det är dags för sin egen lillasyster/lillebror.. =)


Buss på hög nivå.. :)

 

Trevlig kväll.. :)

Långledigheten är snart slut

Imorgon är det en ny jobbvecka och det är slut på mellandagar för tillfälligt. Lite tråkigt, känns skönt att kunna slappna av med familjen efter en riktigt jobbig december. Varit så mycket varje helg, Melvins födelsedag, julafton, miun dag och till sist nyår... men NU är det lugnt ett tag framöver..=) 

Just nu är lillkillen med Franz och badar. Själv har jag inte ngn bikini att ta på mig, magen har växt enormt. Så jag sitter hemma och tar det lugnt istället.. =)
Simhallen i Höör ska vara riktigt bra, en egen avdelning för små barn med massor av redskap som de kan använda. Tunnlar och annat de kan springa in.. verkligen super enligt Franz. Skönt.. då vet vi att det finns ngt för både Melvin och den lill* när det väl är dags.. =)

Och i helgen har det varit jag som skulle åka till Eslöv och mata ett par kisar som på en gammal bondgård. Jag tog sambons firmabil och begav mig men så fort jag kom in på isbanan till väg åkte jag rakt in i snövallen. Gick inte att styra bilen för en sekund, helt chanslös! Eftersom jag var framme på plats knallade jag in i den gamla sadelkammaren och hämtade skyffeln som stod där och knallade tillbaka till bilen. Efter mycket skottande kom jag ut men det dröjde inte länge förrän bakdelen var nere i åkern! Jag gav upp och ringde till bonden som bor i närheten, hon fick baskemaj dra mig loss. Hennes sambo kom med värsta traktorn och puttade upp mig men knappt då kom jag loss. Jävla bil till att ha de sämsta däcken i skåne! Stockholmarna som beställer dem tycker inte vi Skåningar har problem med halka... eller hur!

Men nu är jag hemma.. efter ett par timmar i snön.. =(


Lite nytt!

Japp, jag har trixat och fixat med bloggen lite.. så stolt över mig själv! Jag och Melle är på första page, kan ju inte bli bättre.. och det har jag gjort själv med html verktyg! Jajamensan!!

Imorse fick vi finbesök, polisen kom till Höör! Jag stod i värsta morgonutstyrseln när polisbilen körde upp på vår
uppfart. Melvin blev till sig av glädje, och han blev inte lugnare av att den började blinka lite blått! Ut kom fabror Andersson och kollegan, jätteglada och pigga.. Melvin var fortfarande i extas!
Tyvärr fick de åka igen, och heeeeela dagen har Melvin gått med sin polisbil i högsta hugg och pratat om "Fedick"

Nu är det kväll, trött och sliten efter en natt av hosta och täppt näsa! Har så ont i mina bihålor att jag just nu inte vet vad jag ska ta mig till! Snyter ju ut allt jag kan... finns det verkligen mer där inne??

Nu ska jag ta hand om en busig son... han är överallt!


Jag tog steget...

... och lämnade fejjan bakom mig ett tag! Känns som om det är så mycket annat jag vill hinna med men jag sitter ju alltid och spanar in den förbannade sidan! Älskar att kunna följa mina vänner och annat, men jag vill hellre göra en bra blogg om mig, sonen, det lilla som kommer och bara överösa den med massa bilder.

Så nu ska jag göra det, imorgon stänger jag ner sidan så länge och hoppas att jag kommer kunna hålla mig borta från den.. =)Natti natti!

Slut efter en underbar helg!

Nyår blev så kul som jag trodde, härliga vänner på besök och barn som busade sig trötta. Även vi vuxna blev trötta efter en heldag av bus och massor av mat, man är inte ung längre!
Maten skulle vi fixa, och det gjorde vi, men jag glömde att köpa hem till salladen. Jag stod ändå vid grönsakerna ett bra tag men det slog mig inte att vi skulle ha till salladen.. detta kom jag först på när vi skulle sätta oss till bords. Gaaaah.... men men... så kan det gå!

  

Efter att vi frusit häcken av oss vid tolvslaget packade familjen Lindström in sina saker i bilen och tog upp Moa. Lilla söta Moa var så gulligt yrvaken som man bara kan bli, men hon finner sig alltid och la bara sitt söta ansikte mot pappsens axel och njöt vidare.. =)

Igår kom Anton med familj förbi och stannade över natten. Melvin och Anton leker riktigt bra ihop, de skrattar och busar tills de båda slocknar av utmattning. Innan solen gick ner igår var vi ute och lekte i snön, blev pulkaåkning på vår provisoriska backa vid huset... riktigt kul! När barnen väl slocknat inför natten satte vi föräldrar oss i soffan, tysta och fullkomligt slut på energi! Vi såg några program, pratade gamla minnen men sen gav jag och Ak upp.. vi kunde inte hålla John Blund borta en längre tid. Männen satt kvar och spelade tv spel. 

När Franz skulle gå och sova insåg de att madrassen som vi har, den uppblåsbara, var sönder.. AK hade hamnat på golvet. Blev en del skratt och försök till att rädda den men insåg att små hål av kattklor inte är lätt att fixa mitt i natten. Istället fick vi ta in vår gamla madrass från uterummet och AK fick inta soffan.

Efter en dag i pulkabacken, inte vår egen utan Frostavallen, somnade småkillarna på väg ner mot kudden. Efter någon timmes sömn och tråkiga farväl åkte Anton hem och Melvin satte sig hos oss i soffan, totalt utmattad!
Men han fortsatte prata om Anton.. om och om igen.. =) 

Det blir fler träffar som denna... men nu är det dags för mig att lägga mig i siffan och njuta av tyyyyystnaden.. =)