Utan tvekan!

Så har jag och Franz de mest sötaste, bästa, underbaraste, roligaste, smartaste, finaste barnen som finns!

Kolla själv, en liten förhandstitt på dagisbilderna ...


Regn, sol och regnbågar??

Vilket märkligt väder vi haft, frost och minusgrader på morgonen för att på eftermiddagen antingen regna och klarna upp i strålande sol. Eller så har det varit nästan +15 grader ute! Hur ska hon ha det, den där moder natur...?

Men imorgon är det fredag.. Fredag och jag njuter! Ska bli skönt att få busande barnen i helgen, ha pusskalas och njuta av deras närhet!


Bakis

Vet inte vad som hände i fredags men jag var hes när jag vaknade! Väl piggnat till var det dags att åka till vänner i Öslöv och äta god middag med många gamla arbetskamrater. Blev mycket vin .. Väldigt mycket vin.

... Idag är jag inte tuff ... *gäsp*


Skål

En kväll med bästa vännen! Många ggr har vi försökt hitta en dag, och just idag kunde vi båda!

Känslan att sitta och skratta och prata med Irene är otrolig, vi har så mycket gemensamt och otroligt massa minnen! Hon är helt klart en av mina bästa vänner!

Nu är jag på
väg hem, smålullig och glad i hågen!
Inte snällt...

"Nej Melvin, det är inte en sköldpadda utan en sk "forngubbe". Och det spelar ingen roll vad din pappa säger!"

"Och ja, den är 15 år gammal .. "


Akuten, akuten ...

Måndagen blev ju inte som jag planerade direkt! På morgonen hade Isabell otroligt hög feber och vägrade äta, dricka eller svälja sin egen saliv.

Jag packade in barnen i bilen och åkte till Barnläkargruppen i Lund men efter prover hittade de inget alls, så förmodligen var det ett virus. Men eftersom hon vägrade svälja sitt saliv sparade hon detta i munnen och tillsist klöktes hon och allt kom upp igen. Trevligt!

Morfar kom och jag körde mot akuten. De skickade in oss i ett rum och efter jädrans massa timmar skickade hem oss med penicillin. De hittade heller inget mer än att sänkan var hög men satte in ngt så hon snabbare blev frisk.

Idag är hon piggare och har ätit en del. Hon pratar fortfarande otroligt lite, men det släpper nog när hon är helt frisk.
En sak har jag märkt med Melvin sedan Isabell blev frisk, han kramar och tar hand om henne. Underbar storebror som läser saga för sin sjuka syster :)


Feberyra och hosta

Två sjuka barn är inget kul, gnälliga var för sig men ändå otroligt stimmiga och rastlösa!

I fredags fick Melvin en otroligt hosta och hela helgen har det låtit som om han skulle hosta upp lungorna! Igår var det Isabells tur, ingen hosta utan enbart feber. Så nattens innehåll har varit feberyra i ena rummet, och hostattacker i det andra.

Det roliga är ju att sambon är i Stockholm på kurs.. Jippikaye! ( eller nått) Bra tajming, verkligen bra tajming!

Dock blev vi med Linas barnkasse igår! Så idag ska vi laga piroger och se om barnen kommer njuta av det lika mycket som jag! Nu är de visserligen sjuka, så de lär väl inte ens äta några smulor!

Dags för frukost .. Väldigt sen frukost ...!