Nu står jag längst alla möbler..

Japp, nu har vi ingen lugn stund alls, Melvin klättrar på alla möbler. Går runt längst bordet så vi kan inte lägga ngt där längre. Innan la vi det närmast soffan, men den tiden är förbi! Men söt är han, tar stoooora kliv åt sidan när han ska förflytta sig, så sött! Denna lilla fossing förflyttar sig smidigt över mattan & han klarar det suveränt förutom 1 gång när han slog i tandköttet. Det var blod runt hela munnen och på kläderna, stackaren var otröstlig. När vi väl satt oss i soffan och lugnat oss fick jag kolla, och det var tandköttet som fått sig en skada men vi besökte tandläkaren dagen efter ifall det blev ett slag mot tänderna.



Imorgon blir han 10 månader och det blir mysigare och mysigare för varje dag. Han pratar mycket, försök till nya ord varje dag. Dammsugaren är en favorit, han kan sitta och pilla på den i timmar. Slå med sladden eller försök till att flytta munstycket. Till sist blir han förbannad att inget händer, men då hittar han en knapp han inte sett förr och då är skrattet tillbaka. Vår lilla prins.. han ger så mycket dagligen..



 

4 tänder finns nu synliga och med värsta smilet ser han lite lurig ut. Tror vi har en envis busunge till son, redan nu visar han humör och envishet.. och det är inte mig han fått det ifrån!! *vissel*
Lillprinsen sover sedan några timmar tillbaka, men nu är det dags för denna tant att lägga sig. Imorgon vid 07 vaknar han, då kan man inte sova längre. Han är morgonpigg .. men det är inte hans mamma...*gääääsp*


Kommentarer
Johan säger:

Mycket fina bilder! Är det med det nya 50mm? Eller typ, blev det ett nytt 50mm ens? heeh. Påtal om bilder, när fäean, ska vi fota? Dop-presenten remember? Ni kan ju inte ha en tom ram ståendes.

2009-09-10 | 00:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback