Febrig son

I fredags började Melvin bli lite hängig och då vet man att något är på gång. Han var inte varm eller febrig men väldigt slö och satt bara i vårt knä hela tiden. På lördag kommer febern och hälsade på, inte mycket men det lilla han hade märktes på honom .. han blir väldigt lugn när den hälsar på.. :) Sen har den ökat lite grann men ikväll var den uppe på nära 39,5 så imorgon tar vi oss en tur till vårdcentralen i Eslöv för en koll, det skadar inte. Hostan finns där och näsan rinner som en kran. Kanske bara ett vanligt virus men man vet ju aldrig.



Hittat en ny lekplats i Höör... :)

Dagis går bara bättre och bättre, det är inga problem att lämna honom längre. Han börjar ta efter de äldre barnen och ska givetvis klättra på ALLT som finns. Så i fredags ringde de och berättade att han trillat och slagit munnen men de kunde inte se om det var från läppen eller tänderna det blödde. Men han var sig själv, åt bra och busade precis som tidigare så vi avvaktade med att hämta honom. Och när vi kom för att hämta honom såg vi att det var läppen som han slagit i, tänderna hade klarat sig. och klart skulle han återskapa vad som hänt, han visade vart han klättrat och sen kom ju sanningen "mevin lessen, tilla" och sen kom leendet .. Kunde inte mer än ta tag i gossen och pussa honom gul och blå! Han e så go!



Franz var hemma och vabbade idag medans jag var på jobb och styrde undan det sista inför att jag ska sluta. Känns konstigt att lämna allt, min tid på HSB är lixom förbi... =( Men men... det kommer nya utmaningar efter mammaledigheten.

Nu ska placera den tjocka magen i soffan och se om man hittar ngt att se.. 
Trevlig kväll! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback