Lugn lördag

Melvin är fortfarande hos mormor, han har varit där sedan igår och vi ska snart åka och hämta honom. Saknar den lilla busen, det är så tyst i huset. Ingen som kallar på en, kör bilar över ens rygg eller leker med Memphis. På tal om Memphis så är han så rastlös när inte Melvin är hemma. Han letar efter honom, kan inte sitta still utan går runt och kallar på ngt/ngn hela tiden. Men det är egentligen inte så konstigt eftersom Melvin och Memphis alltid är tillsammans, hela tiden. Och sen leker ju Melvin med Memphis dagligen, springer runt med hans leksaker som M jagar... de är så söta tillsammans. Så inte bara vi föräldrar som saknar vårt lilla busfrö, utan även Mempis.. =)

Idag har jag och Franz röjt i garaget, kastat en massa grejor och fixat så man nu kommer in där. Äntligen... men vi har ett förräd på Dalaplan som vi måste tömma. Platsen i garaget kommer med andra ord vara fyllt snart igen.

Värkar satte igång igår under dagen men försvann med jämna mellanrum. När det var dags att gå och lägga sig avtog dem för att sätta igång igen nu under dagen. Nu får vattnet gå,synd man inte kan be lilltjejen att trycka på knappen.. nu börjar det bli riktigt jobbigt.. =(

Förresten, ingen som vill ha ett gammalt fint skrivbord? Vi har ingen plats .. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback